Doliu în lumea filmului. S-a stins din viață Berta. Charlie Sheen, în lacrimi:"Îi voi resimți lipsa mereu"

Data publicării:
Conchata Ferrell, facebook
Descriere foto: Conchata Ferrell, facebook

Este doliu în lumea televiziunii, după ce Conchata Ferrell, actrița cunoscută pentru rolul ei din „Doi bărbați și jumătate”, s-a stins din viață.

Conchata Ferrell, o iubită actriță, cunoscută pentru rolul Bertei, menajera din serialul TV „Doi bărbați și jumătate”, dar și din filme precum „Edward Scissorhands” și „Erin Brockovich”, a murit, potrivit managerului ei Dan Spilo. Acesta a declarat pentru CNN că vedeta avea probleme cardiace, iar starea ei de sănătate se degradase în ultimele luni. Conchata Ferrell a avut multe momente grele din cauza afecțiunii sale, așa cum a dezvăluit chiar soțul acesteia, Arnie Anderson. Omul a spus că bănuiala principală este că actrița a dezvoltat boala în urma unei infecții contractate în luna decembrie.

Ferrel a fost chiar internată la Terapie Intensivă timp de patru săptămâni

La un moment dat, inima i-a cedat fiind adusă înapoi la viață după zece minute de eforturi. A fost supusă unor tratamente intense în lunile ce au urmat și a fost chiar ventilată artificial.

Colegii din „Doi bărbați și jumătate” au omagiat-o

Jon Cryer și-a amintit de Ferrell ca de „un om frumos”. „Exteriorul dur al Bertei a fost o invenție a scenariștilor. Căldura și vulnerabilitatea lui Chatty au fost atuurile ei reale. Plâng pentru femeia de care îmi va fi dor și bucuria pe care a adus-o atât de mult”, a scris el, într-o postare pe Twitter.

Charlie Sheen a numit-o „un profesionist desăvârșit” și „un prieten autentic”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel