Doliu în lumea filmului. Mila Moreira a încetat din viață la vârsta de 72 de ani

Data publicării:
Mila Moreira, sursa instagram
Descriere foto: Mila Moreira, sursa instagram

Lumea filmului este în doliu. Actrița Mila Moreira a încetat din viață la vârsta de 72 de ani.

Mila Moreira, pe numele său real Marilda Moreira da Silva, s-a stins din viață luni, 6 decembrie 2021. Aceasta a lucrat ca model de la vârsta de 14 ani, iar  în anii ’70 a devenit jurat în cadrul show-ului de televiziune „Chacrinha”. Ulterior, Mila Moreira s-a focusat pe actorie și a jucat în numeroase telenovele , precum Globo, inclusiv Plumas e Paetês și Marrom Glacê. 

La împlinirea vârstei de 70 de ani, actrița, care a interpretat întotdeauna personaje bogate în telenovele, a glumit pe seama faimei sale de milionară. "Întotdeauna joc un personaj bogat, dar nu mă deranjează. Mă supăr mai mult când mi se spune că sunt un fost fotomodel. Știi cât timp a trecut de când n-am mai călcat pe un podium? 37 de ani! Am fost fotomodel timp de 11, 12 ani și trebuie să port acest lucru cu mine pentru tot restul vieții mele. Știu cum să fiu sărac, dar ei nu mă lasă. Am față de bogată, dar care nu am fost niciodată", a spus.

 

Ea a fost internată la spitalul Copa Star, în partea de sud a orașului Rio de Janeiro, după ce s-a simțit rău în Paraty, un oraș de pe coasta Rio de Janeiro, unde călătorise pentru a-și petrece weekendul.  Familia regretatei artistei este în stare de şoc şi se pregătesc pentru înmormântare. 

„Era mereu luminoasă, foarte fericită, ușoară, foarte strălucitoare, era extrem de inteligentă, perspicace. 

Ea m-a învățat multe despre viață, despre relații. A fost extrem de generoasă și a împărtășit ceea ce a învățat”, a declarat actrița Ana Paula Pedro, verișoara Milei, scrie revista Quem.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel