Doliu în lumea filmului. Actrița Monica Villasenor s-a stins din viață, la vârsta de 55 de ani

Data publicării:
Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K
Descriere foto: Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Lumea filmului este în doliu, după ce actrița Monica Villasenor s-a stins din viață, la vârsta de 55 de ani. 

Celebra actriță de animație Monica Villasenor, care a jucat în Sailor Moon Sailor Stars și Dragon Ball Super, a murit la vârsta de 55 de ani. Omagii au fost aduse din lumea animației în urma decesului actriței mexicane, care a dublat versiunile în limba spaniolă a zeci de emisiuni celebre.

Nu se cunoaște cauza morții sale, dar se pare că era bolnavă de ceva timp. A fost căsătorită cu colegul său actor de voce Hector Miranda până la moartea acestuia, în iunie 2018, la vârsta de 57 de ani, în urma unui atac de cord. În august anul trecut, în august, ea nu a putut să apară în rolul lui Hao Asakura într-un reboot Shaman King, deoarece se afla într-o "stare de sănătate foarte delicată", a declarat la acea vreme colegul de rol Rene Garcia.

"Monica se află într-o stare de sănătate foarte delicată", a scris el pe Twitter. "Am vorbit personal cu ea și am decis că există priorități. Sănătatea este întotdeauna pe primul loc".


În cele din urmă, ea și-a împrumutat vocea doar pentru versiunea bebelușului Hao.

 

Actorul Lalo Garza a deplâns moartea ei pe contul său de Twitter, scriind: "Am o inimă foarte zdrobită... Mony, prietena mea, știu că acum nu te mai doare nimic, că ești mult mai bine și că ești fericită că te-ai reunit cu Hector, dar plecarea ta ne lasă un gol imens. Ne va fi dor de tine. Odihnește-te în pace, Monica Villasenor."

Circe Luna, o altă colegă actriță, a scris pe Twitter: "Prietena mea este acum liberă, nu o mai doare nimic, nu-i mai lipsește absența iubirii. Mulțumesc pentru tot și atât de mult Monica Villasenor. Zboară sus chiar dacă ești scundă. Te iubesc mereu".

 

Ea este cunoscută mai ales pentru rolurile sale ca Hao Asakura în Shaman King, Tomoyo Daido în Sakura Magicka, Cerebrin în Hamtaro, Sailor Star Fighter în Sailor Moon Sailor Stars și Android 18 în Dragon Ball Super. Monica a dublat, de asemenea, personajele din versiunile mexicane ale serialelor Naruto Shippuden, The Powerpuff Girls și Cowboy Bebop. În cariera sa, a dublat zeci de filme, seriale TV, animații occidentale, telenovele braziliene și jocuri video. Pe lângă actorie, Monica a fost, de asemenea, profesoară de teatru și regizor de voce. În calitate de regizor de voce, ea s-a ocupat de distribuția și regia primelor cinci episoade ale dublării mexicane a serialului Drake & Josh, dar a fost nevoită să părăsească proiectul din cauza altor angajamente profesionale, relatează The Sun.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel