Doliu în lumea filmului. Actrița Miranda Fryer, care a jucat în “Neighbours”, a murit în somn la 34 de ani: "S-a culcat și nu s-a mai trezit"

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

Celebra actriță  Miranda Fryer, care a jucat în serialul ”Neighbours”, a murit în somn, la vârsta de 34 de ani.

Lumea filmului este în doliu, după ce îndrăgitqa actriță Miranda Fryer, care a jucat în serialul ”Neighbours”, a murit în somn, la vârsta de 34 de ani. Vedeta a decedat în locuința sa din Melbourne, Australia, la data de 6 ianuarie.

„Adevărate suflete pereche, Miranda și Arthur (Pothitis) își făceau planuri pentru a-și întemeia o familie, când într-o zi, săptămâna trecută, ea s-a culcat și nu s-a mai trezit. Nu știm de ce.

Ea avusese unele probleme de sănătate cu inima, poate că frumoasa ei personalitate era prea bună pentru această lume a noastră. Noi, care am iubit-o cu toții atât de mult, vom prețui amintirile pe care ni le-a lăsat și vom plânge pierderea pentru totdeauna.”

Un copil frumos, o adolescentă uluitoare, frumoasă pe dinăuntru, și pe dinafară… o femeie, cu atât de multă dragoste și fericire dăruită și primită. Avea atât de multe lucruri de oferit”, a declarat familia actriței pentru TV Tonight.

 

Miranda Fryer s-a căsătorit în anul 2020 cu Arther Pothitis. Acesta renunțase la actorie și obținuse o diplomă pentru nou job în departamentul de neuroștiințe al Spitalului Monash ca și asistent medical. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel