Doliu în lumea filmului. Actrița Lisa Banes a fost ucisă de o trotinetă electrică

Data publicării:
Lumânare, foto Unsplash/ autor: Zae Zhu
Descriere foto: Lumânare, foto Unsplash/ autor: Zae Zhu

Lumea filmului este în doliu, după ce mare actriță Lisa Banes a fost ucisă de o trotinetă electrică în Manhatten.  

Lisa Banes, în vârstă de  65 de ani a murit în urma unui accident care a șocat o lume întreagă. Actrița a decedat la 10 zile după ce a fost lovită  de o trotinetă electrică lângă centrul cultural Lincoln Center, a declarat în cursul zilei de marți un purtător de cuvânt al poliției, potrivit AFP.

Vedeta a suferit un traumatism cranian după ce a fst lovită cu mare viteză de motocicleta care a trecut pe culoarea roșie a semaforului. Autorul incidentului grav  a fugit atunci de la fața locului.

“Suntem cu inima frântă în urma morţii tragice şi lipsite de sens a Lisei. A fost o femeie plină de spirit, de gentileţe, de generozitate şi dedicată muncii sale, pe scenă sau în faţa camerelor de filmat, dar şi mai mult soţiei sale, familiei sale şi prietenilor ei”, a declarat agentul ei, David Williams, citat de NBC.

 

Ce roluri au făcut-o cunoscută?

 

Lisa Banes este cunoscută pentru rolul său din filmul ”Gone Girl”, dar și comedia Cocktail din 1988 alături de Tom Cruise. De asemenea, actrița  a jucat în nenumărate filme, iar majoritatea fanilor au adorat-o în rolul din sitcom-uri precum ‘Roseanne’, dar și producții de teatru pe Broadway. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel