Doliu în lumea filmului. Actorul britanic Duggie Brown, cunoscut pentru rolul din serialul ''Coronation Street'', a decedat la 82 de ani

Data publicării:
Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K
Descriere foto: Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Actorul britanic de comedie Duggie Brown, care a jucat în serialele ''Coronation Street'' şi ''Last Of The Summer Wine'', a decedat la vârsta de 82 de ani, a anunţat marţi impresarul actorului.

Născut în oraşul Rotherham, Brown a ajuns cunoscut datorită filmului realizat de Ken Loach în 1969 ''Kes'', bazat pe romanul lui Barry Hines, şi a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi actori de comedie ai generaţiei sale.

A mai jucat în serialele de comedie ''The Comedians'' şi ''The Wheeltappers And Shunters Social Club''.

''Cu inima îndurerată vă anunţ vestea că actorul şi comicul extrem de talentat Duggie Brown a murit în această dimineaţă având-o alături de el pe soţia sa, Jackie'', a scris managerul artistului, Lee Morgan.

''Ce onoare a fost să lucrez cu Duggie. Un artist înnăscut, care şi-a iubit profesia. RIP Duggie Brown. Te iubim şi te salutăm'', a adăugat acesta.

De-a lungul unei cariere care s-a întins pe mai bine de cinci decenii, Brown a fost un aliat al comediei, documentarelor şi dramelor, făcând parte din distribuţia unor pelicule precum ''All Creatures Great And Small'', ''Heartbeat'', ''Hotel Babylon'', ''EastEnders'', ''Holby City'' şi ''My Brother's Keeper''.

La aflarea veştii, actorul Neil Hurst a spus că este o ''veste tristă''.

''Extrem de trist să aud că prietenul meu Duggie Brown a murit'', a scris el pe Twitter. ''Una dintre primele mele colaborări în televiziune a fost alături de Duggie, în 1997, şi am fost norocos să apar în atât de multe emisiuni alături de el de atunci. Fără îndoială, unul dintre cei mai amabili şi amuzanţi oameni din acest domeniu'', relatează Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience