Doliu în lumea cinematografiei! Isabelle Thomas, soția producătorului american Bradley Thomas s-a sinucis, la doar 39 de ani

Data publicării:
Sursă foto: Pexels
Descriere foto: Sursă foto: Pexels

Producătorul Bradley Thomas este în doliu, după ce soția sa s-a sinucis, la doar 39 de ani.

Isabelle, soția lui Bradley Thomas, producătorul filmului Killers of the Flower Moon, a murit luni, după ce s-a sinucis într-un hotel din Los Angeles, potrivit autorităților. Aceasta avea 39 de ani.

Isabelle Thomas, soția producătorului american Bradley Thomas s-a sinucis, la doar 39 de ani

Înregistrările online ale biroului medicului legist din Los Angeles County Medical Examiner indică moartea Isabellei ca fiind o sinucidere, iar la cauze sunt enumerate "multiple leziuni traumatice". Departamentul de Poliție din Los Angeles a declarat pentru PEOPLE că ofițerii au răspuns la fața locului după ce au fost raportate un incident luni, la ora 13:20 p.m. Un reprezentant al lui Thomas nu a răspuns imediat la solicitarea PEOPLE de a comenta.

Potrivit TMZ, care a fost primul care a raportat știrea, Thomas și Isabelle, care s-au căsătorit în 2018, împart doi copii. Thomas este unul dintre producătorii din spatele celui mai recent film al lui Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon, care i-a adus o nominalizare la Oscar la categoria Cel mai bun film în acest an. Filmul, cu Leonardo DiCaprio și Lily Gladstone în rolurile principale, a obținut 10 nominalizări în total.

De asemenea, a fost producător la filme precum There's Something About Mary, Shallow Hal, Hall Pass și filmul lui Clint Eastwood din 2018, The Mule.

Thomas și Isabelle (născută Lawrence) au participat împreună la evenimente și premiere pe covorul roșu de la Hollywood de-a lungul anilor, iar cel mai recent au pozat împreună la 2024 BAFTA Tea Party de la Maybourne Beverly Hills, pe 13 ianuarie, în Beverly Hills.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel