Doliu în familia lui Florin Dumitrescu. Soția chef-ului este devastată de durere: Îl priveam cu dragoste şi neputinţă. Doare rău de tot

Data actualizării: | Data publicării:
Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K
Descriere foto: Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Familia lui Florin Dumitrescu trece prin momente grele, după un deces în familia. Soţia chef-ului este devastată. 

Soția lui chef Florin Dumitrescu este devastată de durere, după ce tatăl ei s-a stins din viață. Anunțul trist a fost făcut chiar de Cristina Dumitrescu pe rețelele de socializare. Se pare că părintele vedetei s-a stins din cauza problemelor de sănătate pe care le avea. Vestea morții bărbatului a căzut ca un trăsnet peste familia chef-ului și toată lumea este în stare de șoc. 

''Azi dimineață, tăticul meu bun a plecat spre Ceruri! În urma mai multor operații, organismul lui a cedat, dar nu înainte de a ne aștepta ca să ajungem la el. Îl priveam cu dragoste și neputință încercând să găsesc orice ajutor pentru a-l face bine și a-l aduce acasă… El voia acasă!
E încă un șoc și nu pot să cred că scriu aceste rânduri, dar tati nu mai e și doare rău de tot!

Vreau doar să vă spun că noi toți avem tendința de a ne lăsa duși de valul vieții și câteodată uităm ce e cu adevărat important. De azi pe ecranul telefonului meu nu o să mai apară că mă sună TATI și tremur și plâng pentru că îmi dau seama că nu o să-l mai aud niciodată spunând “Ce faci ciocârlia mea?”. Vă rog, bucurați-vă de ai voștri cât îi aveți!

Drum lin spre luminăî Bubulică! Te iubesc nespus de mult și îți mulțumesc pentru tot ce am de la tine: amintiri, învățăminte, nasul cârn, caracterul, și multă iubire! Cine l-a cunoscut, cine a râs la glumele lui, cine a băut o palincă cu el, cine s-a bucurat să îl aibă ca familie și prieten, amintiți-vă de el! Ești atât de iubit, Bubulică al meu!", a scris Cristina Dumitrescu pe rețelele de socializare.

Ce a spus Florin Dumitrescu

 

Și Florin Dumitrescu a transmis un mesaj trist, pe rețelele de socializare, în memoria socrului său.

"Socrul meu era șmecher. Super șmecher. Îl alerga pe Cătălin Scărlătescu cu slănină prin Vamă în august, sau râdea cu poftă de toate tâmpeniile făcute de Sorin Bontea la emisiuni. Prima oară când l-am cunoscut, m-am prezentat cu numele "Viorel", că așa mă numise el în bârfele lui. L-am iubit ca pe un tată, pentru că uneori a fost mai aproape decât tatăl meu. Eu știu că azi el este bine și nu îl plâng, că nu și-ar fi dorit să îl plâng, dar, în schimb beau, beau, cât și-ar fi dorit el să bea și credeți-mă vcă el voia mult să bea, și nu orice, ci cea mai bunp pălincă care există. Dincolo de suferință, e un semn de "derogare"de la viață, pe care îl simt toți oamenii care ne părăsesc.Credința mea m-a învățat că oamenii nu mor , ci trăiesc veșnic, iar socrumiu Bubu, mă așteaptă cu o sticlă de palincă pe lumea ailaltă, iar până atunci, treaba mea este să am grijă de toate fetele lui și de nepoatele lui. Și ce să vezi? Este o onoare să fac asta. Drum lin, bătrâne. Am eu grijă de fetele tale", este mesajul scris de Florin Dumitrescu pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel