Doinița Oancea, totul despre despărțirea de Adrian Călin, după șase ani de relație: "Lucrurile erau bune și funcționale"

Data actualizării: | Data publicării:
Doinița Oancea și Adrian Călin, sursa foto Instagram
Descriere foto: Doinița Oancea și Adrian Călin, sursa foto Instagram

Doinița Oancea a vorbit despre despre despărțirea de Adrian Călin, cu care a format un cuplu timp de șase ani.

Doinița Oancea și Adrian Călin au decis să pună punct relației, deși își planuiseră să ajungă în fața altarului împreună. Deși lucrurile păreau perfect între cei doi, se pare că drumurile celor doi s-au separat, după șase ani de relație. Recent, Doinița Oancea a dezvăluit cauza care a dus la despărțire.

„Lucrurile erau bune și funcționale, însă mie îmi lipsea ceva și am avut o discuție și o întorsătură. Nu despre asta e vorba (n.r. – căsătoria). Nu ne-am plictisit. Nu am pe ce să pun degetul exact.
E un om foarte bun, cu care am putut să funcționez 5 ani și jumătate. Ar fi normal să nu vorbesc lucrurile astea la televizor. Să spunem că evoluăm diferit. Niciodată să nu spui niciodată, că mai știu cazuri de oameni care s-au regăsit după 20 de ani, dar momentan nu”, a spus Doinița Oancea.

Mai mult decât atât, Doinița Oancea a mărturisit că momentan nu mai este pregătită să aibă o nouă relație și preferă să se focuseze pe alte lucruri.

„Este cu lucruri separate, fiecare în treaba lui. Da, dar și ce? Vor mai fi. Nu sunt pregătită, focusul meu e acum pe altceva. De exemplu trebuie să mă ocup de colecția mea care va ieși la finalul lunii ăsteia. Am chestii pe care trebuie să le fac.
Am avut și o situație cu ai mei acasă. Sunt de părere că lucrurile se vor întâmpla cum trebuie. Uite, am un plan și discutam cu prietenii mei și voiam să facem un beach bar. Scot mesele, dansez pe ele, bag oamenii înăuntru, am un prieten care dă băuturi gratis. E o idee, eu iubesc marea”, a adăugat bruneta,  în cadrul emisiunii lui Dan Capatos de la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel