Doinița Oancea și iubitul ei s-au despărțit. Cei doi aveau planuri de nuntă: „El este un om extraordinar”

Data publicării:
Doinița Oancea și Adrian Călin, sursa foto Instagram
Descriere foto: Doinița Oancea și Adrian Călin, sursa foto Instagram

Doinița Oancea și Adrian Călin și-au spus adio după cinci ani de relație. Anunțul a fost făcut chiar de celebra actriță. 

Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Chiar dacă preferă să își țină viața privată departe de lumina reflectoarelor, actrița a făcut un anunț foarte trist. Doinița Oancea și iubitul ei au decis să meargă pe drumuri separate după o relație de cinci ani. Cei doi aveau planuri mari pentru viitor și așteptau să facă nunta. 


Vedeta susține că nu este vorba despre infidelitate și nici nu s-au certat, doar și-au dat seama că fiecare a evoluat diferit. Actrița își dorește să rămână în relații bune cu fostul iubit, dar spune că momentan lucrurile sunt mult prea recente și nu poate ști dacă vor rămâne sau prieteni.


„Drumurile noastre s-au separat după cinci ani jumătate. Este nevoie de curaj să ieși dintr-o relație funcțională. Atunci când simți că mai vrei ceva, iar acel ceva nu se întâmplă trebuie să ai niște discuții serioase cu omul de lângă tine. Știu foarte puține persoane despre despărțire. Am lăsat lucrurile să se așeze în capul nostru, să fim siguri că așa este bine. El este un om extraordinar, la care țin foarte mult. 


În cini ani jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înșelat. Este exclusă infidelitatea. Cred că la un moment dat evoluam diferit și eu sunt o fire mai deschisă și el puțin mai închis, este introvertit. Îl vedeam și nu-l mai vedeam și atunci am zis, ce mă așteaptă? Nu știu, mi-a fost frică, recunosc. Țin la el foarte mult. Cred într-o prietenie după o relație, dar nu în momentul imediat următor, pentru că lucrurile sunt destul de proaspete pentru amândoi”, a spus Doinița Oancea la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel