Doinița Oancea, semnul divin care a adus-o în cinematografie: „Am avut o discuție cu Doamne Doamne”

Doinita Oancea, foto Instagram
Descriere foto: Doinita Oancea, foto Instagram

Doinița Oancea a avut parte de un miracol după ce s-a rugat lui Dumnezeu. Cum a reușit vedeta să ajungă actriță.

Doinița Oancea este una dintre protagonistele serialului Lia, soția soțului meu. Aceasta joacă rolul Găbiței, care este o soție manipulatoare și atrăgătoare. Este un rol care a arătat o altă variantă a acestui tip de personaj.

Fuga de munca la birou a dus-o la Inimă de Țigan

Aceasta a mărturisit la Antena Stars că nu a putut suporta o muncă de birou, fapt ce a condus la implicarea acesteia în castingul de la Inimă de Țigan.

"Am avut o discuție cu Doamne Doamne, și i-am spus că eu nu vreau să îmi petrec viața stând la un birou și că nu îmi găsesc drumul. După cam trei luni de zile a venit castingul după Inimă de Țigan. Deci da...", a spus Doinița Oancea la Antena Stars.

Este superstițioasă prin moștenire

Doinița spune despre sine că nu este o persoană superstițioasă. Aceasta a moștenit obiceiurile familiei, cum este, spre exemplu, tradiția foarte populară de a ține bani la tine în noaptea de Revelion.

"Nu aș zice neapărat că sunt o persoană superstițioasă. Am niște superstiții moștenite, dar nu cred neapărat în ele. De exemplu dacă văd o pisică neagră fac trei pași în spate, de Revelion îmi pun bani prin anumite locuri...", a mai spus aceasta.

Semnalul de alarmă în privința greutății

Vedeta a vorbit și despre nutriția pe care o respectă zi de zi. Ea cosnideră că este un semnal de alarmă când pui două sau trei kilograme în plus.

"În momentul în care pui 2, 3 kilograme, ar fi momentul să treci la un stil de viață mai sănătos, eu, de exemplu, când pățesc asta, încerc să mănânc trei mese pe zi, cu proteină, legumă fruct și pâine neagră sau integrală la fiecare masă, mișcare, dacă se poate și multă apă.", a declarat Doinița Oancea.

 

Doinița Oancea, despre cel mai greu moment din viața sa

Doinița Oancea a povestit că a fost nevoită să filmeze, chiar în ziua în care mătușa sa s-a stins din viață. Actrița recunoaște că a fost o perioadă foarte grea pentru ea și nici măcar nu a putut să plângă la înmormântarea rudei sale. 

''A trebuit să joc în aceeași zi în care mi-am înmormântat o mătușă. Eu provin dintr-o familie numeroasă, sunt un copil singur la părinți, dar mama a avut 5 surori și un frate. Eu am crescut între toți acești oameni, adică am primit iubirea lor.

Mătușile mele erau niște femei foarte bune și apropiate. Și cea care a murit la momentul respectiv o iubeam foarte mult. Am cerut liber însă nu s-a putut trebuia neapărat să filmez acea frecvență. M-am dus acolo și mi-am făcut treaba pentru că eu în viața mea personală la momentul respectiv trăiam aceasta situație de familie în care eu încercam sa fiu stâlpul pentru mama și ceilalți.

Se simțea durerea s-a transmis. Nu am putut să plâng, am rămas blocată. Eram ca un roboțel, nu mă cunoșteam eu sunt o persoană foarte sensibilă.'', a declarat Doinița Oancea, în exclusivitate, la Antena Stars.

Doinița Oancea și-ar fi dorit să meargă în America

''Aș fi vrut să plec în America. Aș fi vrut să stau o perioadă mai lungă. Luni de zile, dar nu am făcut asta. Mă bate gândul până la urmă să plec măcar să vizitez. Nu știu de ce , cred eu că mi-ar plăcea foarte mult. Dacă nu erau părinții mei, aș fi plecat. Știu cât de mult înseamnă pentru mama să mă știe în preajmă. Și distanța este mare.'', a mai declarat Doinița Oancea la Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 22 iun 2023, 15:41 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience