Doinița Oancea, motivul pentru care nu s-a CĂSĂTORIT: Nu sunt cea mai romantică persoană din Univers

Data publicării:
Sursa foto Instagram/ Doinița Oancea
Descriere foto: Sursa foto Instagram/ Doinița Oancea

Doinița Oancea a dezvăluit care este cel mai mare regret al ei pe plan amoros. Cu ce a greșit în trecut celebra actriță?

Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Chiar dacă pe plan profesional a avut un succes imens și poate spune că a avut norocul mereu de partea ei, pe plan amoros lucrurile nu au stat atât de bine. 


„Nu sunt cea mai romantică persoană din Univers, dar, da, îmi place să fiu așa. Și de la partenerul meu aștept să fie romantic, dar nu siroposul acela chiar dulce. Uite, de pildă de Dragobete mi-ar plăcea să primesc un buchet de flori, să-mi spună că mă iubește, deși declarația asta simplă ar trebui să mi-o zică în fiecare zi, nu doar de Dragobete sau Valentines Day. Pe mine trebuie să mă și iei în brațe, să mă pupi, să-mi spui că mă iubești și să îmi dai multă atenție. Îmi plac și cadourile, dar nu contează neapărat ce primesc. Poate fi chiar și un servețel făcut floricică”, a mărturisit Doinița Oancea la „Vorbește lumea”. 


Doinița Oancea spune că își dorește foarte mult ca partenerul ei să fie romantic și afectuos. Aceasta are câteva cereri speciale de la bărbatul cu care va păși în fața altarului. 


„Sincer, în primul rând și afectuos. E foarte important, de asemenea, să vorbim aceeași limbă. (…) Partenerul trebuie să acorde multă atenție partenerei și invers. Relația este un organism viu care rezistă dacă e alimentat de ambii parteneri”, a mai spus actrița. 


Doinița Oancea regretă că în trecut nu a acordat suficientă atenție unei relații și a pierdut o persoană la care a ținut foarte mult. Actrița își reproșează că înainte era o fire mai vulcanică. Doinița Oancea spune că acum s-a schimbat mult și privește lucrurile cu alți ochi. 


„Îmi reproșez faptul că poate nu am dat suficientă atenție unei relații din trecut pentru că am crezut că aceasta o să meargă de la sine. E important ca ambii parteneri să fie implicați în relație. Mulți dintre noi au senzația că acea iubire poate ține o veșnicie. Dar nu e chiar așa. Trebuie să și muncim un pic pentru relație. Acestea sunt lucruri pe care mulți oameni nu le știu și pe care ar trebui să le învețe. Eu m-am schimbat de-a lungul timpului și într-o relație evit să mai fiu vulcanică. Înainte reacționam la orice. Acum sunt mai atentă la ce vrea să spună omul respectiv”, a mai adăugat Doinița Oancea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel