Doinița Oancea, apariție fierbinte. S-a lăsat fotografiată cu un decolteu amețior

Data actualizării: | Data publicării:
Doinița Oancea, foto instagram
Descriere foto: Doinița Oancea, foto instagram

Doinița Oancea a înnebunit lumea internetului. Vedeta se afișează fără inhibiții, iar fanii au luat-o razna 

Doinița Oancea s-a fotografit fără inhibiții și a arătat publicului larg decoletul frumos cu care a fost înseztrată de la mama natură. Buzele și rochița roșie i-au făcut pe bărbați să înroșească butonul ”LIKE”. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de doinitaoancea (@doinitaoancea)

Actrița Doinița Oancea este o persoană extrem de discretă când vine vorba de viața personală. Reușitele actoricești le știm: a făcut furori în telenovelele românești. Talentul vedetei merge mai departe de camerele de luat vederi. Artista este pasionată de modă și de machiaj. Are propria linie de haine și face tutoriale despre machiaj. 

2020 a fost unul al provocărilor pentru artistă, și nu doar profesional. Vedeta a fost cerută în căsătorie în luna februarie a acestui an, dupa 5 ani de relație. Chiar dacă are deja inelul pe deget, artista  încă nu și-a făcut planurile de nuntă.  “Stai liniștită că nu am mers atât de departe cu gândul. Cererea a fost una foarte drăguță, a avut loc la Roma undeva pe o clădire foarte înaltă” , i-a mărturisit vedeta Lizei Sabău, în matinalul „Cu Capu-n zori”, de la TVR1.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel