Doina Levintza, tendinţele pentru sezonul cald: „Moda se reinventează. Designerii devin mult mai curajoşi, coloraţi şi creativi”

Doina Levintza, foto PR TVR1
Descriere foto: Doina Levintza, foto PR TVR1

Doina Levintza a dezvăluit care vor fi tendințele în sezonul cald și cum ne vor influenţa stilul vestimentar.

„Moda se reinventează. Designerii devin mult mai curajoşi, coloraţi şi creativi. Cele mai importante tendinţe în modă pentru primăvara-vara 2021 par un răspuns firesc pentru această perioadă ciudată prin care trecem. Întotdeauna în perioadele complicate, moda devine mult mai colorată şi zgomotoasă. Şi parcă încearcă să ne facă să uitam, cel puţin pentru moment, de realitatea înconjurătoare”, spune creatoarea Doina Levintza. 

 

Dintre tendinţele pentru sezonul cald, Doina Levintza ne recomandă câteva, „cele care cred că vă pot influenţa sau vă pot ajuta să evoluaţi vestimentar”:

 

1. Costumul ultra relaxat - este o tendinţă care pare să răspundă la întrebarea: „cum ar putea să mai arate costumul „office” în lipsa biroului sau a mersului la muncă? Designerii propun o nouă formă de costum de business, mult mai relaxat şi colorat.

 

2. Volumele revin în atenţia noastră, iar hainele impresionează mult prin volumul umerilor în special. Se formează astfel o altă siluetă - impunătoare, în care mânecile bufante atrag atenţia.

 

3. Patchwork*-ul este o altă tehnică devenită extrem de populară mai ales în această perioadă. Idee care revine din anii trecuți.

 

4. Anii '80 rămân în actualitate cu siluete minimaliste. Vom vedea rochii romantice cu mâneci bufante, rochii mini în nuanţe neon, trenciuri cu linii masculine, din diferite materiale. Se mai poartă cămăși albe şi mix între un tricou supradimensionat, băgat în pantaloni scurţi cu talie înaltă.


Din 13 februarie, un nou sezon „Levintza prezintă” începe la TVR 1! Designeri și colecții de top, manechine și tendințe, un întreg univers fascinant pentru telespectatori - în fiecare sâmbătă, la ora 11.00.

 

Balmain, Marc Jacobs, Dior, Givenchy, Balenciaga, Prada, Saint Laurent, Fendi, Etro, Mugler sunt doar câteva dintre casele de modă sau creatorii ale căror colecţii le vom putea vedea în noul sezon al emisiunii „Levintza prezintă” de la TVR 1Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Dată: 12 feb 2021, 11:47 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience