Doina Ghițescu a văzut moartea cu ochii. Actrița a luat foc în cimitir: „Un înger păzitor a stins flăcările”

Data publicării:
Doina Ghițescu, captura foto Youtube/ iUmor
Descriere foto: Doina Ghițescu, captura foto Youtube/ iUmor

Actrița Doina Ghițescu a luat foc în cimitir din cauza unor lumânări. Aceasta a fost salvată de „un înger păzitor”.

Doina Ghițescu a trecut prin clipe de groază chiar în timp ce se afla înt-un cimitir. Actriția a fost invitată pentru a recita câteva versuri patriotice în memoria eroilor căzuți în 1994. Doina Ghițescu a luat foc din cauza unor lumânări aprinse și spune că a văzut moartea cu ochii. 


„Cine a pus lumânări, nu a protejat. Când recitam mi s-au aprins hainele și mirosea a porc pârlit. Am crezut că mirosul vine de la casele din jurul cimitirului. Dar nu era așa, eu ardeam. Hainele, rochiile de poliester s-au aprins. Și când mi-am dat seama, am început să strig: ARD! Când m-am intors spre ei, ei s-au speriat și au fugit de mine. Eu strigam ajutor iar ei nu făceau nimic. (...)

 

Era o doamna doctor langa mine, pensionara, si i-am zis sa faca ceva iar ea mi-a zis ca nu poate, flacarile sunt prea mari. Ardeam, flacarile s-au dus pe fund si au inceput sa urce pe spate, mi-a ars si peruca care tot din plastic era. Bine ca am avut-o ca mi-a protejat scalpul. Ma dadeam de garduri, strigam: ard, ard, ard! Mi-am smuls peruca de pe cap cand am vazut ca flacarile vor sa-mi cuprinda fata si asa m-am ars si la mana” , a declarat Doina Ghițescu pentru Star Popular.


Dintre toți cei prezenți un singur bărbat a sărit în ajutorul actriței. Doina Ghițescu îl numește pe acesta îngerul ei păzitor, căci i-a salvat viața cu prețul propriei vieți. 


„Atunci a venit un înger păzitor. Un tânăr de 36 ani care m-a trântit la pământ, a stins cum a putut flăcările și s-a ars și el la mână, i s-au descarnat degetele, e un erou. Și am ramas în pielea goala in cimitir, fara frunza, fara nimic. Cand am ajuns la spital aveam pamant din cap pana si in organele genitale.


Am inteles ca unii m-au filmat si mi-au facut fotografii pe care le-au distribuit in on line vreo 3 ore. In astea trei ore s-a vazut film cu mine dezbracata, in pielea goala. Nu stiu cine a sistat difuzarea”, a mai povestit actrița. 


Doina Ghițescu a fost dusă de urgență la spital cu arsuri de gradul 2 și 3, dar a fost internată în secția pentru bărbați deoarece nu mai erau locuri. Aceasta spune că imaginile văzute acolo au marcat-o pe viață. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel