Doi poliţişti, răniţi lângă Capitoliu după ce au fost loviţi de o maşină

Data publicării:
Capitoliu, foto Unsplash/ autor: ElevenPhotographs
Descriere foto: Capitoliu, foto Unsplash/ autor: ElevenPhotographs

Doi poliţişti au fost răniţi în apropiere de Capitoliul din Washington după ce au fost loviţi de o maşină, potrivit poliţiei, clădirea Congresului american fiind încercuită de forţele de ordine. 

"Un suspect a fost arestat", a declarat poliţia de la Capitoliu pe Twitter. ''Cei doi agenţi sunt răniţi. Toţi trei au fost transportaţi la spital'', a indicat sursa citată.


Străzile din jurul Capitoliului şi clădirilor de birouri ale Congresului au fost închise şi zeci de maşini de poliţie, marcate şi nemarcate, au fost trimise în zonă.


Capitoliul este închis temporar din cauza unor "ameninţări externe la adresa securităţii", a declarat poliţia vineri, fără a oferi detalii. Poliţia Capitolului a trimis o alertă înştiinţând persoanele aflate în interiorul clădirii că ar trebui să rămână în interior. 


Reprezentanţii aleşi ai Congresului sunt în vacanţă parlamentară săptămâna aceasta, dar au fost prezenţi unii membri ai echipelor lor, angajaţi ai Congresului şi jurnalişti. 


Complexul Capitoliului fusese plasat sub protecţie foarte înaltă după atacul violent din 6 ianuarie, condus de protestatari pro-Trump. Unele dintre barierele de protecţie au fost îndepărtate recent şi perimetrul de securitate din jurul Parlamentului SUA a fost consolidat, notează Agerpres. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel