Documentarul "Justin Bieber: Our World", lansat în premieră pe 8 octombrie

Justin Bieber, foto Instagram
Descriere foto: Justin Bieber, foto Instagram

Documentarul "Justin Bieber: Our World", axat asupra vieţii cântăreţului canadian şi a concertului pe care l-a prezentat de Anul Nou în 2020, va fi difuzat în premieră la 8 octombrie pe Amazon Prime, a anunţat platforma de streaming într-un comunicat

Filmul documentar, care va fi lansat simultan în 240 de ţări, este regizat de Michael D. Ratner, cunoscut pentru a fi realizat şi documentarul "Demi Lovato: Dancing with the Devil", în care cântăreaţa vorbea despre violul pe care l-a suferit în adolescenţă.

Într-un comunicat de presă, Justin Bieber mărturiseşte că "a concerta live în faţa fanilor şi a comunica cu ei prin intermediul muzicii este foarte important, mai ales anul trecut. Faptul de a putea ajuta şi de a aduce bucurie oamenilor în acea perioadă atât de tristă şi terifiantă a însemnat foarte mult pentru mine", a adăugat el.

Justin Bieber a deveni unul dintre cei mai de succes cântăreţi din lume. În prezent artistul este numărul 1 pe YouTube, cu peste 60 de milioane de urmăritori, şi pe Spotify, cu peste 75 de milioane de ascultători pe lună.

Artistul canadian, care a câştigat, printre altele, patru American Music Awards şi un Grammy, a vândut peste 140 de milioane de albume la nivel global, notează Agerpres.

Bieber a fost inclus trei ani consecutivi (2011, 2012, 2013) în Top 10 al celor mai influente persoane din lume realizat de revista Forbes.

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 09 sep, 09:44 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play