Documentarul "Justin Bieber: Our World", lansat în premieră pe 8 octombrie

Justin Bieber, foto Instagram
Descriere foto: Justin Bieber, foto Instagram

Documentarul "Justin Bieber: Our World", axat asupra vieţii cântăreţului canadian şi a concertului pe care l-a prezentat de Anul Nou în 2020, va fi difuzat în premieră la 8 octombrie pe Amazon Prime, a anunţat platforma de streaming într-un comunicat

Filmul documentar, care va fi lansat simultan în 240 de ţări, este regizat de Michael D. Ratner, cunoscut pentru a fi realizat şi documentarul "Demi Lovato: Dancing with the Devil", în care cântăreaţa vorbea despre violul pe care l-a suferit în adolescenţă.

Într-un comunicat de presă, Justin Bieber mărturiseşte că "a concerta live în faţa fanilor şi a comunica cu ei prin intermediul muzicii este foarte important, mai ales anul trecut. Faptul de a putea ajuta şi de a aduce bucurie oamenilor în acea perioadă atât de tristă şi terifiantă a însemnat foarte mult pentru mine", a adăugat el.

Justin Bieber a deveni unul dintre cei mai de succes cântăreţi din lume. În prezent artistul este numărul 1 pe YouTube, cu peste 60 de milioane de urmăritori, şi pe Spotify, cu peste 75 de milioane de ascultători pe lună.

Artistul canadian, care a câştigat, printre altele, patru American Music Awards şi un Grammy, a vândut peste 140 de milioane de albume la nivel global, notează Agerpres.

Bieber a fost inclus trei ani consecutivi (2011, 2012, 2013) în Top 10 al celor mai influente persoane din lume realizat de revista Forbes.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 09 sep 2021, 09:44 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play