DJ-ul, varianta de luat în calcul pentru mirii cu buget restrâns: „Un DJ foarte bun poate să-ți facă un eveniment fain”

Sursa foto: freepik.com
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Dacă urmează să îți organizezi nunta, iar bugetul tău este unul mai restrâns, atunci informațiile de mai jos îți pot fi foarte utile. 

Foarte mulți miri, în ultima vreme, au început să renunțe la ideea de trupă, în cadrul evenimentului, și să opteze, în schimb, pentru un DJ. Principala explicație ține de buget, întrucât cel din urmă cere mai puțin bani, decât ar cere un band live, însă, în aceeași măsură, proaspeții căsătoriți consideră că o singură persoană va face aceeași atmosferă asemenea unei trupe, astfel încât reprezintă cea mai bună variantă de luat în calcul. Le-am cerut părerea despre acest subiect și celor de la Prestige Orchestra, una dintre cele mai populare trupe de evenimente de la noi din țară, care ne-a spune că în anumite cazuri, Dj-ul este o opțiune de luat în calcul.

„Un DJ foarte bun poate să-ți facă un eveniment foarte fain, dar sunt puțini Dj cu care ne-am întâlnit și la care să spunem „Da”, dar am întâlnit și foarte buni, care au dat vitalitate evenimentului. Oamenii sunt obișnuiți ca atunci când este o trupă pe scenă sau când este un act live, să fie pe ringul de dans. Sunt Dj care au știut să țină oamenii pe ringul de dans și atunci când nu a fost trupa.”, a spus Iuliana Ghinea, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

„E aceeași muzică, dar depinde cum și când o livrezi.”, a completat și Costin Ghinea.

„Nu există ieftin și bun, fără să supărăm pe nimeni”

Așadar, dacă cuplul are un buget restrâns, atunci Iuliana Ghinea spune că acesta ar trebui să se direcționeze mai bine spre un DJ, decât către o trupă, care nu ar putea să facă aceeași atmosferă.

„Cei care nu au buget, pot merge pe varianta aceasta. Din punctul nostru de vedere, nu există ieftin și bun, fără să supărăm pe nimeni. Am văzut oameni care au ales furnizori mai ieftini și au încercat să-i pună pe toți la un loc și din cauza faptului că n-au știut să se coreleze, le-a ieșit destul de rău. Aceste momente trebuie să știi când le pui în program. Nu poți începe evenimentul cu un program de muzică populară. Este destul de complicat, deci mai bine alegeți un DJ bun și sunt și soliști care merg singuri la evenimente și e bine să-l puneți la o oră potrivită, când oamenii sunt în atmosferă. Nu recomand niciodată un act live înainte de 21:30- 22:00.”, a mai spus solista.

Care este secretul longevității „Prestige Orchestra”

Prestige Orchestra lucrează la acest concept muzical de aproximativ 15 ani, iar la fiecare nou eveniment, trupa încearcă, în continuare, să inoveze, lucru care îi ajută să fie principala alegere în materie de muzică pentru evenimente, chiar și în rândul vedetelor de la noi din țară.

„În primul rând, am creat conceptul de One Band Show, pentru că ne-am dorit să fim altceva pe piața muzicală. Faptul că putem aborda cu ușurință și partea de pop, și muzică populară, ne diferențiază, din nou, de ceilalți, În plus, noi nu privim colegii din domeniu ca pe o concurență, sunt oamenii care ne motivează să devenim mai buni. Ne bucurăm că oameni ne pun în practică ideile.”, ne-a mai spus Iuliana Ghinea, în cadrul emisiunii.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 17 iun 2023, 20:00 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience