Dj Harra, apel DISPERAT. Mama ei are nevoie urgentă de sânge: "Starea ei s-a agravat destul de mult..."

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Dj Harra, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dj Harra, instagram

Dj Harra a făcut un apel disperat, după ce mama sa a ajuns de urgență la spital. 

Dj Harra trece prin momente grele. Mama vedetei a ajuns de urgență pe mâna medicilor și are nevoie de sânge. Dj Harra a făcut un apel disperat  în acest sens și este dispusă să plătească pentru acest lucru. 

Dj Harra a făcut un apel disperat, după ce mama sa a ajuns de urgență la spital

Mama vedetei a ajuns la spital cu o hemoragie intestinală, iar acum are nevoie urgentă de sânge. 

"A avut o sângerare intestinală, la un moment dat, de care mi-a spus două zile mai târziu, motiv pentru care starea ei s-a agravat destul de mult și hemoglobina a scăzut undeva la șase, asta este o situație care îți pune viața în pericol. Din fericire astăzi am făcut un apel și le-am cerut oamenilor să mă ajute prin a dona sânge și le sunt extrem de recunoscătoare tuturor celor care au făcut asta astăzi. Încă mai are nevoie de sânge. Momentan cauza nu este sigură, mai are nevoie de investigații.", a spus Dj Harra.

 Blondina a mărturisit că în momentul de față starea de sănătate a mamei ei e stabilă, iar hemoglobina a crescut undeva la 7,5 după ce i-a fost administrată prima pungă de sânge, dar încă mai are nevoie. 

"Dacă eu aseară nu luam decizia să merg cu ea la Urgențe și ascultam rugămintea ei de a merge la un control, după care să facă o endoscopie și o colonoscopie cu substanță de contrast, acea substanță însemna deshidratare, adica teoretic, murea. (...) Ea cumva ține lucrurile astea departe de mine uneori pentru că se gândește că mă îngrijorează, doar că nu este așa. (...) E foarte important, pentru noi, copiii să ne știm părinții bine.", a spus aceasta.

Dj Harra: „Toată lumea are nevoie de bani”

Dj-ița a precizat că este dispusă să plătească ca oamenii să doneze sânge pentru mama sa. 

"Nu știu dacă ce eu am spus sau ce fac este legal, în sensul în care nu știu dacă este legal ca eu să le plătesc serviciul oamenilor, pe de altă parte înțeleg că trăim niște vremuri în care toată lumea are nevoie de bani și nu este nimic rău în a oferi o sumă unui om care te ajută într-o situație de criză.", a mai spus Dj Harra, la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel