Divorț în showbiz-ul românesc. Andreea Perju și soțul ei și-au spus adio, după 13 ani de mariaj: ”Am făcut tot ce se putea”

Data publicării:
Andreea Perju, captură video PRO TV
Descriere foto: Andreea Perju, captură video PRO TV

Andreea Perju și soțul ei și-au spus adio, după 13 ani de mariaj.

Andreea Perju și soțul ei au pus punct relației, după 13 ani de căsnicie. Cei doi au împreună două fetițe minunate. Vedeta a făcut anunț trist chiar astăzi, în cadrul emisiunii „La Măruță'. Se pare că lucrurile nu au mai funcționat între cei doi, motiv pentru care au decis să meargă pe drumuri separate. 

Andreea Perju și soțul ei și-au spus adio, după 13 ani de mariaj

Deși au încercat să repare neînțelegerile dintre ei, inevitabilul s-a produs și au decis să divorțeze. 

„Am făcut tot ce se putea dar nu a mai mers', a declarat Andreea Perju la Pro TV.

 

De ce au apărut problemele în relația Andreei Perju cu soțul ei

„Noi, din cauza faptului că, la un moment dat, nu am mai pus deloc atenție pe relație era să o cam pierdem. Lucru care era destul de trist și mi-am dat seama că e momentul să ne recucerim și să facem lucruri pentru celălalt. Să îl surprindem. Nu mai știam să ne surprindem. Totul era despre copii sau erau probleme la serviciu (…) Au tot trecut zilele așa’, a dezvăluit Andreea Preju lîn urmă cu ceva timp. 

Andreea Perju, drama care i-a marcat copilăria

Andreea Perju vine dintr-o familie modestă. Actrița a povestit, într-un interviu pentru emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, că mama ei făcea mari sacrificii ca ea să nu simtă că au probleme financiare. 

 "Am făcut parte dintr-o familie de oameni foarte simpli. Cand am început școala am realizat cât suntem de săraci.  Se vindeau lucruri la bucată.....mama făcea în așa fel încât să mănânc și eu ceea ce mâncau ceilalți, dar într-o cantitate mai mică. Și nu simțeam că-mi lipsește ceva”; a povestit actrița în emisiunea de la PRO TV. 

Și-a pierdut mama când avea doar 12 ani


Actrița a povestit că a rămas fără mamă la vârsta de 12 ani. Mama ei era grav bolnavă și chiar a vorbit cu ea despre faptul că va muri. 

"Nu-mi este ușor să mă gândesc la momentul în care am pierdut-o pe mama pentru că, deși am stat doar 12 ani din existența mea lângă ea, și acum la cei 37 de ani ai mei simt nevoia de o figura cunoscută de câte ori îmi este greu.

Discuțiile dintre mine și mama, încă de pe la 11 ani, toate începeau cu "mama, eu o să mor și tu trebuie să fii tare".  Ea știa că i se apropie sfârșitul și frica ei cea mai mare a fost să nu o iau pe cai greșite sau să mă păcălească cineva.  Să fiu tare pentru mine însemna să nu plâng și ani de zile nu am putut să plâng”, a mai spus actrița. 

Andreea Perju:  „Îmi înghițeam lacrimile pentru că nu voiam să o dezamăgesc”

Mai mult, ea spune că i-a fost greu să plângă chiar și în momentul în care mama ei a murit și că simțea un soi de vinovăție, din cauză că rudele, înainte ca mama ei să se stingă din viață, îi spuneau că aceasta nu-și poate da sufletul din cauză că Andreea întra în cameră. Astfel că ea se simțea vinovată de faptul că mama ei nu putea pleca împăcată. 


"Apoi am avut momentul în care relația dintre mine și tata era tensionată și nu voiam să plâng pentru că nu voiam să le provoc milă oamenilor din jurul meu. (...) Toată lumea îmi spunea că ea nu își dă sufletul pentru că se întâmpla că eu să întru să o văd. Simțeam că ea se chinuie din cauza mea. Ea a murit noaptea și îmi aduc aminte că dormea în sufragerie și a venit bunicul meu și mi-a spus "hai să mergem să dormi în dormitor" și mi-am dat seama că a murit. Atunci îmi înghițeam lacrimile pentru că nu voiam să o dezamăgesc”, a povestit actrița.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel