Disneyland Paris şi-a cerut scuze după ce a împiedicat o mamă să alăpteze în public

Data publicării:
Disneyland, foto Unsplash/ autor: Capricorn song
Descriere foto: Disneyland, foto Unsplash/ autor: Capricorn song

Disneyland Paris şi-a cerut scuze marţi după ce angajaţi ai parcului de distracţii au cerut unei femei să nu mai alăpteze în public.


"Regretăm profund această situaţie şi îi cerem încă o dată scuze sincere mamei în cauză. Cererea care i-a fost adresată nu corespunde regulamentului nostru intern şi valorile noastre", a scris Disneyland Paris pe Twitter.

 

"Nu există restricţii privind alăptarea la Disneyland Paris", a adăugat parcul situat în Marne-la-Vallée, lângă Paris.

 

Un internaut a scris duminică pe Twitter, alături de o fotografie, că agenţii de securitate "au împiedicat o mamă să-şi alăpteze bebeluşul de 2 luni pe motiv că a şocat clienţii străini!".

 

Disneyland Paris a răspuns la acest mesaj a doua zi, reamintind pur şi simplu că "pune la dispoziţia mamelor centrul Baby care cu echipamente adecvate şi confortabile, precum scaune speciale pentru alăptare", notează Agerpres. 

 

"Dragă @DisneylandParis, alăptarea unui copil nu este o infracţiune. Faptul că aveţi camere speciale este un lucru bun, însă nu noi decidem unde şi când îi va fi foame unui bebeluş", a reacţionat pe Twitter ministrul pentru cetăţenie, Marlene Schiappa.

 

"Nu începeţi şi voi să stigmatizaţi mamele, este şi aşa destul de greu peste tot. Vă mulţumesc anticipat", a adăugat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel