Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, secretul unei relații perfecte: „Dacă există aceste lucruri, nimic nu o poate distruge” / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum decurge povestea lor de dragoste. 

Magdalena Chihaia și Dinu Maxer formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. După despărțirea de fosta soție, artistul și-a găsit fericirea în brațele actriței și sunt mai fericiți ca niciodată.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, secretul unei relații perfecte

Încă de când și-au oficializat relația, cei doi sunt de nedespărțit și radiază de fericire. În exclusivitate pentru Spectacola, Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au dezvăluit care este secretul unei relații perfecte, dar și ce planuri de viitor au. 

„Eu cred că, dacă relația debutează ca prietenie, după care descoperi că ești foarte compatibil și în zona intimă, atunci nu are nimic ce să distrugă o relație puternică. Relația noastră s-a închegat în Dubai și într-adevăr, Dubaiul are ceva aparte, are un miraj, ne-a spus Dinu Maxer.

Dinu Maxer: „Oamenii care iubesc sunt geloși dacă partenerul sau partenera dansează cu altcineva”

Dinu Maxer recunoaște că și-a descoperit pasiunea pentru dans, odată cu apariția Magdalenei în viața sa

„Odată cu întâlnirea Magdei mi-am descoperit pasiunea pentru dans, dar pentru dansul în pereche, să nu se înțeleagă că mă apuc să dansez singur. Nu mă simt bine singur, mă simt bine în pereche. Chiar în videoclipul piesei „Bachata”, unde dansam alături de Magda, parcă se oprea lumea din jur, se stingea lumina și rămâneam doar noi doi într-un spot de lumină, iar lucrul acesta m-a pus pe gânduri. Atunci nu le-am conștientizat, dar după le-am înțeles. Probabil aici este magia dansului. Tocmai de aceea, oamenii care iubesc sunt geloși dacă partenerul sau partenera dansează cu altcineva, fiindcă înțeleg această magie.”, ne-a spus artistul. 

Magdalena Chihaia a ținut să precizeze faptul că, deși în comunitatea salsa toată lumea dansează cu toată lumea, de când l-a întâlnit pe Dinu Maxer, cel mai bine se simte atunci când dansează alături de el. 

„În comunitatea salsa, toată lumea dansează cu toată lumea, dar să vă spun un lucru, la care nu cred că se așteaptă nimeni și anume faptul că nu mai am neapărat plăcerea de a dansa cu toată lumea. Dansez cu anumiți prieteni vechi, dar în momentul în care dansăm noi doi, atunci este magia și nu mai simt nevoia de altceva,”, a completat Magdalena.

Ce planuri au cei doi îndrăgostiți pentru 14 februarie

„Magda mi-a luat-o înainte, mi-a pregătit o surpriză. Mi-a spus că pe 14 februarie, de la ora 6 este blocat, să nu-mi fac alte planuri. Abia aștept să văd care este surpriza Magdei, cu toate că mie nu prea îmi plac surprizele, dar de data aceasta sunt sigur că o să mă surprindă plăcut. Avem un mod reciproc de a ne potența artistic, de a ne elibera de stres, de a ne înțelege, de a trece peste probleme, pentru că există probleme la fiecare pas, pentru toată lumea, iar lucrul acesta se vede în zâmbetul nostru, în momentul în care suntem împreună. Zâmbetul a spus multe, ne-a făcut, cumva, să înțelegem, de fapt, cât de bine ne stă împreună. Toată lumea îmi spunea că parcă am întinerit și le spuneam că nu fac nimic special, dar am un om special lângă mine care face ceva pentru mine, ne-a spus Dinu Maxer.

„Iubirea chiar schimbă totul. Chiar și proiectele curg altfel, adică poți să te gândești altfel în momentul în care trebuie să creezi sau să construiești ceva, pentru că ești liniștit sufletește, iar când am o realizare la teatru, când mă duc acasă știu că pot să împărtășesc cu Dinu”, a completat actrița. 

Urmărește interviul integral mai jos:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel