Dinu Maxer, prima reacție după ce a fost surprins în preajma unei domnișoare, după divorțul de Deea: „Eu mă înconjor de oameni frumoși”

Data publicării:
Sursa foto: Dinu Maxer, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dinu Maxer, instagram

Dinu Maxer a făcut primele declarații, după ce a apărut alături de o altă femeie.

Dinu și Deaa Maxer au șocat pe toată lumea, după ce au anunțat că divorțează. Nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie din partea celor doi, mai ales că lucrurile păreau să meargă fără probleme între ei. Recent, potrivit cancan. ro, artistul a fost văzut zilele trecute, într-un supermarket din București, alături de o brunetă, căreia nu i-au făcut publică identitatea.

Dinu Maxer, prima reacție după ce a fost surprins în preajma unei domnișoare, după divorțul de Deea

Ulterior, Dinu Maxer a inut să facă primele declarații cu privire la această situație. Artistul a mărturisit că femeie cu care a fost surprins este doar o cunoștință și face parte din gașca lui de prieteni. 

„Da, am fost zilele trecute cu o cunoștință, din gașca de prieteni, în acel supermarket. Făceam împreună cumpărăturile de Paște, pentru că urma să sărbătorim cu tot grupul Normal. Eu mă înconjor de oameni frumoși, iubesc frumosul”, a declarat artistul, potrivit sursei menționate mai sus. 

Cât despre Deea, artistul susține că nu o mai interesează viața amoroasă a acesteia și este liberă să facă ce vrea.

„Până să ne despărțim, nu s-a întâmplat să fi apărut altcineva în viața ei, după nu știu. Dacă s-ar întâmpla, e viața ei, nu mă mai interesează. Cred că e valabil și invers, procentual ea ș-a dorit mai mult divorțul, deci sunt convins că ei îi e mai ușor să accepte orice”, a mai spus pentru aceeași sursă Dinu Maxer.

Dinu Maxer sper să își găsească curând o nouă iubită

Dinu Maxer a fost invitat în emisiunea moderată de Teo Trandafir, acolo unde a recunoscut că este pregătit de o nouă relație și speră să-și găsească pe cineva, pe sufletul lui. 

„Chiar dacă s-a încheiat divorțul, ne-am separat, copiii sunt bine, lucrurile au început să evolueze, tot sunt momente care trebuie gestionate, pe care înainte le împărtășeai cu partenerul și acum nu mai poți.(…) Totul continuă între noi, am eu o vorbă, nu ne-am certat, doar ne-am separat. Aș puncta totuși, poate e și un sfat pentru ceilalți, au fost două tentative de împăcare până la semnarea actelor de divorț, una a durat trei zile, ca în povești, dar s-a încheiat. Așadar, în momentul ăla ne-am dat seama clar că nu se mai poate face nimic. Încă o dată vreau să spun, și eu, poate mai mult decât Deea, dar și Deea a luptat pentru căsnicie, nu ne-am despărțit ușor și fără să apelăm la toate variantele, inclusiv la rugăciuni”, a dezvăluit Dinu Maxer, care speră să își găsească sufletul-pereche.

Dinu Maxer a recunoscut că a luat antidepresive, pentru a trece peste această situație delicată. 

„Acum sunt bine. Nu am fost bine, recunosc. M-au ajutat și niște pastiluțe, antidepresive, adică am trecut prin toate fazele, de negare, de acceptare. În momentul când ești bine și ești împăcat cu situația nu cred că mai contează. Ba dimpotrivă, poate spun ceva ciudat, dar mi-aș dori să-și găsească pe cineva acum. Să nu fie despărțirea degeaba. Adică ne despărțim și ce facem, stăm și plângem după? Și eu îmi doresc (n.red. – o nouă relație), mă rog pentru lucrul ăsta”, a încheiat el.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel