Dinu Iancu Sălăjanu, diagnosticat cu COVID-19. Care este starea de sănătate a interpretului de muzică populară

Data actualizării: | Data publicării:
Dinu Iancu Sălăjanu, facebook
Descriere foto: Dinu Iancu Sălăjanu, facebook

Dinu Iancu Sălăjanu a fost diagnosticat cu COVID-19. Anunțul trist  a fost făcut  chiar de artist.

Coronavirusul nu iartă pe nimeni, iar vedetele care au contractat virusul ucigaș sunt din ce în ce mai multe. Printre ele se numără și interpretul de muzică populară, Dinu Iancu Sălăjanu, care recent a fost diagnosticat cu COVID-19. Tristul anunț a fost făcut chiar de artist pe rețelele de socializare.

Dinu Iancu Sălăjanu, depistat pozitiv cu noul coronavirus

Dinu Iancu Sălăjanu a mărturisit că și-a luat toate măsurile de protecție recomandate de specialiști. Mai mult decât atât, artisul și-a liniștit fanii transmițându-le că starea lui de sănătate este una bună și că are doar câteva simptome ușoare, semn că a contractat o formă ușoară a virusului.

"Dragi sălăjeni, dragi români, În cursul zilei de astăzi am fost confirmat pozitiv cu Covid-19. Mi-am luat toate măsurile de protecție igienico-sanitare recomandate de specialiști, însă, din nefericire, am contactat virusul. Îmi pare rău. Sunt în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile și urmez schema de tratament recomandată de medici. Am simptome ușoare, mă simt bine și vă promit că o să revin la muncă cu forțe proaspete.Totuși, este un moment plin de optimism pentru că s-a făcut primul pas spre eradicarea pandemiei. Vaccinarea anti-Covid19 a început în România, iar în zilele următoare vor ajunge și la noi în Sălaj primele doze de vaccin, destinate cadrelor medicale din prima linie", a spus Dinu Iancu Sălăjanu pe rețelele de socializare.

După ce a făcut anunțul trist, Dinu Iancu Sălăjanu a ținut să le transmită fanilor și un mesaj cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

"În speranța că ați avut un Crăciun liniștit alături de cei dragi vouă, vă doresc sărbători fericite în continuare și ca anul care vine să vă găsească pe toți sănătoși și optimiști!", a mai adăugat interpretul de muzică populară pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel