Din ce trăiește Claudia Pătrășcanu după divorț: „Știm cu toții că noi, artiștii, mai facem tot felul de contracte”

Data publicării:
Claudia Patrascanu, foto Instagram
Descriere foto: Claudia Patrascanu, foto Instagram

Claudia Pătrășcanu își reclădește cariera artistică, după divorțul de Gabi Bădălău. Cei doi s-au despărțit în urmă cu 2 ani, iar cântăreața a trebuit să găsească o modalitate de a face bani în tot acest timp. 

Claudia Pătrășcanu a revenit recent pe scena muzicală. Despărțirea de Gabi Bădălău a însemnat și independența artistei. Vedeta și-a deschis un business în urmă cu doi ani, imediat după ruptura de omul de afaceri. De asemenea, ea spune că reușește să mai facă bani și din diverse contracte de publicitate. Cât o ajută Gabi Bădălău în întreținerea celor doi copii, nu a vrut să divulge, însă a dezvăluit că unul dintre motivele pentru care a ajuns în instanță cu fostul partener este și pensia alimentară a celor mici. 


Am un business online, un magazin vintage și cu haine noi de unde doamnele se pot îmbrăca mai accesibil. Am acest business deschis de doi ani, de când ne-am despărțit.

Mai câștig din publicitate. Știm cu toții că noi, artiștii, mai facem tot felul de contracte de imagine și atunci, slavă Domnului, sunt posibilități. Tatăl intervine lunar cu o anumită sumă și mi se pare normal să facă acest lucru pentru copii. Ar trebui să-l întrebați pe el suma. (…)

Dacă tatăl a considerat că acești doi copii atât merită, este strict decizia lui și o respect.

De aceea suntem într-o instanță, mergem mai departe și instanța va hotărî clar o pensie alimentară lunară, ca să nu mai fie discuții”, a spus Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel