Din ce face bani Daniela Crudu după ce s-a retras din televiziune. Dezvăluirile vedetei: ”Am tot ce-mi doresc”

Data publicării:
Daniela Crudu, sursa instagram
Descriere foto: Daniela Crudu, sursa instagram

Daniela Crudu a dezavăluit cu ce se ocupă după ce a decis să se retragă din televiziune. Vedeta are multe activități din care scoate bani frumoși.

Daniela Crudu s-a făcut remarcată în showbiz prin orginalitatea ei și prin stilul nebunatic pe care l-a adoptat de-a lungul anilor. Toată lumea o cunoaște ca fiind o persoană glumeață cu o personalitate vulcanică, dar mai ales pentru aparițiile sale provocatoare, spre deliciul masculilor. Cu toate astea, bruneta a decis să se retragă pentru o perioadă din lumina reflectoarelor.

Focoasa brunetă a adeclarat că nu mai este tentată să se întoarcă în televiziune, mai ales că, pentru moment, viața ei este una foarte bună din toate punctele de vedere. Chiar și pe plan financiar, fosta asistentă TV o duce foarte  bine.

„M-am plictisit de tv, nu mai e ce a fost, totul e pe internet. Nu mai am chef să apar la emisiuni. Ce ar putea să mă mai provoace? Am fost la Burlăcița, la Survivor, am fost cam peste tot. Nu știu dacă am ratat vreun show tv de la Antenă.

Și acum țin legătura cu toată lumea din Antenă, și cu Dan Capatos vorbesc foarte des. Nu a mai fost să fie. Le-am făcut cam pe toate în domeniul ăsta, pentru mine nu mai e nicio provocare. Mi-au ajuns emisiunile gen concurs. Dacă ar fi ceva să mă atragă, vreun anume proiect, nu aș spune totuși, nu”, a declarat Cruduța pentru playtech.ro

 

Din ce câștiga Daniela Crudu bani

 

Daniela Crudu a declarat că, din momentul în care a renunțat la televiziune s-a axat pe ședințe foto, reclame, dar câștigă bani dși din unele evenimente, unde este invitată să prezinte.

Am un shooting la Sibiu, la un brand de vodkă. Am pozat toată ziua, pe stradă în Sibiu, la o herghelie…Cam atât fac, am contracte de imagine. Dar nu mă plâng, îi mulțumesc lui Dumnezeu, am tot ce-mi doresc. Am și evenimente ca MC, prezint în câteva cazinouri, am contacte cu o casă de pariuri sportive, apoi cu vodka și la haine”, a mai spus aceasta pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel