Din ce câștigă Oana Lis banii. Vedeta pregătește un nou proiect: „Mai fac bani și de acolo, îmi place, m-a prins”

Data publicării:
EXCLUSIV

Oana Lis a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, din ce câștigă banii. 

Oana Lis este alături de Viorel Lis, necondiționat. Vedeta face tot posibilul să-l țină cât mai mult în viață pe soțul său. Soția fostului edil al Capitalei a ajuns chiar să-și vândă din lucruri pentru a putea să-i cumpere soțului ei toate cele necesare, pentru problemele de sănătate cu care se confruntă. 

Din ce câștigă Oana Lis banii.

Pe lângă faptul că are grijă de soțul ei, Oana Lis ne-a spus că lucrează la un curs online și, uneori, mai stă pe tiktok, de unde mai face și câțiva bani. Totodată, vedeta a ținut să precizeze că, deși pare o persoană puternică, are momente când clachează și plânge, dar știe cum să se ridice. 

„Lucrez la un curs online, vreau să lansez un curs online, pentru că așa este moda, intru și pe tiktok, mai fac bani și de acolo, îmi place, m-a prins. Mai am și eu momente în care plâng, în care cad, dar important este să te ridici, nu sunt puternică mereu, dar trebuie să ne acceptăm și vulnerabilitățile. Tocmai de aceea trebuie să fim oameni, să ne susținem unii pe alții. Când m-a cunoscut Viorel, eu eram mult mai slabă emoțional și el m-a susținut, nu a râs de mine, nu a zis că vrea pe altcineva, iar acum mi se pare normal ca eu să am grijă de el, la rândul meu, adică este un schimb”, ne-a spus soția lui Viorel Lis. 

Oana Lis și-a vândut verigheta pentru tratamentele lui Viorel Lis

Oana Lis a făcut tot ce i-a stat în ptință pentru ca soțul ei să fie bine. Ba chiar a ajuns să-și vândă verigheta. Ulterior, vedeta a dezvăluit pe rețelele de socializare că a reușit să-și recupereze verigheta cu ajutorul unei doamne a cărui identitate nu a vrut să o dezvăluie. 

„Magia există ... Trebuie doar să crezi în ea. Când am lăsat verigheta la amanet eram total convinsă că nu o să o mai iau niciodată înapoi , că nu o să am bani să o mai ridic și că nici nu o mai vreau și nu mai am nevoie de ea. Așa că lăsat -o de tot acolo, așa că cei de acolo au dus -o la topitorie. Apoi, că urmare a apelului meu și a bunăvoinței și sufletului doamnei A... care a vrut să mă ajute cu recuperarea verighetei...m-am dus să o recuperez ...dar nu mai era . Apoi, cei de acolo au fost foarte drăguți și au căutat -o 2 săptămâni la topitorie și au găsit-o tocmai pentru că scris pe ea V. Lis.

Chiar mi se părea imposibil să caute acu în carul cu fân... și le mulțumesc și celor de la amanet pentru efort...Acum o am din nou.... mă simt mai linistită, mai împăcată sufletește , am realizat că nu e doar un obiect de aur, ci e o simbol, un legămant pe care nu-l pot aruncă când sunt copleșită . Am învățat multe , dar cel mai de preț cadou e speranța din sufletul meu pe care oamenii de bine mi-au redat-o... că încă există magie aici, printre noi, în noi și în ceea ce facem . Mulțumesc din suflet și din inimă doamnei A. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine la greu. Dumnezeu lucrează prin oameni. Dumnezeu e în noi, în ceea ce facem. Să nu uităm asta când avem vreun moment de disperare că încă există magie și bine în lumea asta. Va mulțumesc că existați.”, a scris Oana Lis pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel