Dima Trofim, în doliu. Tatăl artistului s-a stins din viață: „Îl aștept oricând să vină în vis și să vorbească cu mine, să mă strângă în brațe”

Data publicării:
Sursa foto: Dima Trofim, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dima Trofim, instagram

Dima Trofim trece prin momente grele, după ce tatăl său s-a stins din viață. 

În ultimele zile, Dima Trofim nu a mai fost activ pe rețelele de socializare, iar motivul a fost unul dureros. Tatăl artistului s-a stins din viață. Vestea tristă a venit ca un trăsnet pentru Dima Trofim, căruia îi este greu să accepte că părintele său nu mai este printre noi. 

Dima Trofim, în doliu după ce tatăl său s-a stins din viață

Dima Trofim este îngenuncheat de durere, după pierderea tatălui său. Cu toate astea, artistul a ținut să le povestească fanilor săi ce s-a întâmplat în ultima perioadă în familia sa. Acesta a mărturisit că tatăl său era imobilizat la pat de mai bine de 12 ani. Familia sa a făcut tot posibilul să-l țină în viață cât mai mult timp. Vestea morții a venit ca un șoc pentru Dima Trofim, care spune că părintele său s-a stins din viață chiar în momentul în care s-a hotărât să le facă o vizită. 

„O săptămână am fost absent de pe Instagram, iar zilele care au trecut nu au fost deloc ușoare. Puțini știu cu adevărat istoria familiei mele, în special că tatăl meu, de 12 ani, a stat la pat. A stat la pat, dar noi ne-am bucurat de existența și viața lui. Stând la pat a făcut tot posibilul să ne dedice viața lui nouă și să ne facă fericiți, iar noi, la rândul nostru, am încercat să-i facem viața mai ușoară lui.

Din păcate, zilele trecute, tatăl meu s-a stins, exact în momentul în care am vrut să le fac alor mei o surpriză și să plec acasă, la Chișinău, cu o zi înainte de ziua în care trebuia, de fapt, să merg să-i văd. În drum, când am plecat spre Chișinău, la câteva ore, tatăl meu s-a stins, dar ai mei nu mi-au zis că au vrut să mă protejeze și să aibă grijă de mine în drumul spre casă. Probabil asta ar fi fost și dorința tatălui meu, de a ține secret lucru acesta până aș fi ajuns acasă, ca să nu primesc vestea la volan. Vestea cumplită, însă, am primit-o în momentul în care am intrat pe ușa casei, iar mama și sora mea, îndurerate și plânse, mi-au spus despre acest lucru.”, a spus Dima Trofim.

Dima Trofim: „Nu pot să vorbesc la trecut despre tatăl meu”

Potrivit artistului, tatăl său a fost răpus de o boală incurabilă. Dima Trofim recunoaște că durerea este foarte mare și așteaptă momentul  ca părintele său să-i apară în vis și să-l îmbrățișeze. 

„Da, din păcate, tatăl meu a plecat la Dumnezeu, probabil scăpând de suferința bolii care-l chinuia de atâția ani de zile. Au fost niște momente extraordinar de dureroase zilele acestea și în continuare sunt. Ieri l-am înmormântat pe tata, ieri mi-am luat rămas bun de la el până în ziua în care o să ne revedem, pentru că eu cred cu tărie și în suflet sper că, atunci când plecăm la Dumnezeu, ne vom întâlni cu cei dragi care au plecat înaintea noastră.

Nu pot să vorbesc la trecut despre tatăl meu, aș vrea să spun că l-am iubit, dar îl iubesc din suflet! Îl aștept oricând să vină în vis și să vorbească cu mine, să mă strângă în brațe așa cum mă ținea când eram mic și îmi era frică sau noaptea când îmi era frig și îi spuneam să mă țină să mă încălzească. Îl iubesc din suflet! Dumnezeu să te ierte, tată!”, a mai spus Dima Trofim.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel