Dima Trofim va deveni tătic pentru prima oară: „A fost un moment de block, dar chiar mi-am dorit un copil”

Data publicării:
Dima Trofim, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dima Trofim, sursa foto Instagram

Dima Trofim este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni tătic. Prezentatorul TV a făcut marele anunț. 

Dima Trofim și iubita lui vor deveni părinți pentru prima dată. Anunțul a fost făcut în direct chiar de prezentatorul TV. Iubita lui Angela este deja la jumătatea sarcinii. În vârstă de 32 de ani, Dima Trofim spune că și-a dorit foarte mult să devină tată. 


„Nu mi-a fost ușor să spun pentru că emoțiile mă copleșeau. Pierdeam cuvintele. Este un copil dorit. Ne-am gândit la treaba asta și l-am făcut. E cu Doamne Ajută. Mai avem încă jumătate de parcurs. Am anunțat-o pe mămica. I-am spus rapid prin telefon, după care față în față. Toată familia a fost super fericită”, a spus Dima Trofim, la Antena Stars.


Dima Trofim a mărturisit că va deveni tată de fetiță la finalul lunii septembrie. Prezentatorul TV a fost foarte emoționat la aflarea veștii și spune că i-au lăcrimat ochii. 


„Mi-au lăcrimat ochii. În momentul în care m-a anunțat mi-a trântit trei teste de sarcină pozitive. A fost un moment de block, dar chiar mi-am dorit un copil. Un an și un pic a trecut de când suntem într-o relație”, a mai povestit prezentatorul TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel