Dima Trofim, prima fotografie cu fiica lui. Prezentatorul TV radiază de fericire: ”Nici nu știam cât de mult te așteptam” / FOTO

Dima Trofim, sursa instagram
Descriere foto: Dima Trofim, sursa instagram

Dima Trofim le-a arătat fanilor prima fotografie cu fiica lui, Ania. Prezentatorul TV și iubita lui sunt în culmea fericirii.

Prezentatorul TV nu-și mai încape în piele de fericire după ce a devenit tăticul unei fetițe perfect sănătoare. Fericitul anunț a fost făcut chiar de acesta pe rețelele de socializare. Dima Trofim le-a povestit fanilor că a avut o zi plină de emoții și aștepta cu nerăbdare venirea pe lumea a primului său copil.

Iubita prezentatorului a născut un bebeluș perfect sănătos , care cântărește 3.340 grame și are 53 de centimetri. Cu această ocazie specială din viața sa, Dima Trofim a ținut să îi facă și o declarație de dragoste iubitei sale, Angela, care l-a făcut tătic pentru prima dată.

Dima Trofim a declarat că a așteptat cu nerăbdare să o strângă în brațe pe micuța lui, Ania. Prezentatorul TV le-a arătat fanilor și prima fotografie cu fetița lui. Fanii l-au felicitat pe proaspătul tătic.

”Nici nu știam cât de mult te așteptam. Prima poză împreună. ”, a scris Dima Trofim pe Instagram.

 

Acum, prezentatorul le așteaptă cu nerăbdare pe fetițele lui acasă. Cele două urmează să fie externate zilele următoare din spital. Până atunci, însă, Dima Trofim nu a ezitat să-i facă o declarație de dragoste iubitei sale pe care o consideră eroină.

”Vreau să-ți mulțumesc mult din tot sufletul meu, am emoții, nu pot să-ți dau mai multe de aici decât ce simți tu acum prin cuvintele pe care le spun e că te iubesc și îți mulțumesc”, a mărturisit Dima Trofim.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 24 sep 2021, 09:57 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience