Dima Trofim este în culmea fericirii. Prezentatorul TV a devenit tată pentru prima dată: ”S-a născut frumoasa noastră”

Data publicării:

Dima Trofim radiază de fericire după ce a devenit tătic pentru prima dată. Anunțul a fost făcut chiar de prezentatorul TV.

Sărbatoare mare în familia lui Dima Trofim. Prezentatorul TV nu-și mai încape în piele de fericire după ce a devenit tăticul unei fetițe perfect sănătoare. Fericitul anunț a fost făcut chiar de acesta pe rețelele de socializare. Dima Trofim le-a povestit fanilor că a avut o zi plină de emoții și aștepta cu nerăbdare venirea pe lumea a primului său copil.

Iubita prezentatorului a născut un bebeluș perfect sănătos , care cântărește 3.340 grame și are 53 de centimetri. Cu această ocazie specială din viața sa, Dima Trofim a ținut să îi facă și o declarație de dragoste iubitei sale, Angela, care l-a făcut tătic pentru prima dată.

Dima Trofim a publicat pe rețelele de socializare și prima fotografie cu fetița sa, dar și un mesaj de iubire pentru iubita sa. Acesta a mărturisit că femeia care i-a dăruit un copil este o adevărată eroină.

”Sunt fericit, sunt tată, abia aștept să o văd. Iubita mea este o adevărată eroină și îi mulțumesc. Îți mulțumesc mult de tot, îngeraș, că mi-ai dăruit cel mai frumos lucru în lumea asta. O fetiță frumoasă, o fetiță sănătoasă”, a spus Dima pe Instagram.

Dima Trofim, emoționat până la lacrimi după ce a aflat că va deveni tătic

 

Prezentatorul TV a fost emoționat până la lacrimi la aflarea veștii.


„Mi-au lăcrimat ochii. În momentul în care m-a anunțat mi-a trântit trei teste de sarcină pozitive. A fost un moment de block, dar chiar mi-am dorit un copil. Un an și un pic a trecut de când suntem într-o relație”, a mai povestit prezentatorul TV la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel