Dieta și antrenamentul ideal pentru femei. Vlad Burghelea, la Pastila de Frumusețe: „Asta este cheia” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Vlad Burghelea, antrenor de fitness și tehnician nutriționist, este invitatul Andreei Cercel, în emisiunea Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și  DC Medical.

Sâmbătă, 25 noiembrie, ora 15:00, avem o nouă ediție a Pastilei de Frumusețe, la Spectacola, DC News și DC Medical, iar invitatul săptămânii este Vlad Burghelea, antrenor de fitness și tehnician nutriționist.

În cadrul acestei emisiuni, vom afla cum arată dieta, dar și antrenamentul ideal pentru femei, în funcție de vârstă, dar și de experiența deținută în acest domeniu. De asemenea, specialistul va oferi informații prețioase și pentru viitoarele sau proaspetele mămici, care vor afla când trebuie să se apuce de sport, după naștere, până la câte luni, în timpul sarcinii, au voie să facă sport, dar și cum ar trebui să arate un plan nutrițional potrivit, astfel încât să reușească cât mai rapid să ajungă la greutatea ideală. Diastaza abdominală este o altă problemă cu care se confruntă femeile după naștere, iar în cadrul acestei emisiuni vei afla toate informațiile necesare și cu privire la acest subiect.

„Primul pas ar fi să începi să privești sportul și alimentația drept o parte din lifestyle-ul tău, să fie o normalitate. În funcție de obiectivul pe care îl ai, îți poți alege și tipul de antrenament pe care vrei să-l faci sau tipul de dietă, sunt foarte multe variabile. Suntem diferiți, avem nevoi diferite. Eu recomand sportul cu greutăți mai tuturor persoanelor cu care lucrez. Consider că este cheia pentru a arăta bine, a te simți bine și îl recomand.”, ne va spune Vlad Burghelea, în cadrul emisiunii.

Extrem de multe persoane adoptă în zilele noastre „deficitul caloric”, din dorința de a slăbi mai rapid, însă Vlad Burghelea ne va explica pe larg cum arată un deficit caloric corect și care sunt alimentele ce nu trebuie să-ți lipsească din meniu, întrucât rolul proteinelor, spre exemplu, este unul esențial în orice dietă. Cu toate acestea subiecte, dar și cu multe altele, precum importanța încălzirii înainte de antrenament sau despre cum ne putem bucura de „micile plăceri”, fără să ne fie afectată silueta, vă așteptăm sâmbătă, 25 noiembrie 2023, la Pastila de Frumusețe. 

 

Temele abordate în această săptămână sunt:

Cum arată dieta și antrenamentul ideal, în funcție de vârstă

Sportul în sarcină

Recomandări pentru proaspetele mămici

Diastază abdominală: cum o putem preveni sau combate

Putem consuma chipsuri în dietă?

Cum arată un deficit caloric corect

Rolul proteinelor în procesul de slăbire 

Importanța stretching-ului și încălzirii 

Când facem cardio: înainte sau după antrenament

Ce rezultate a obținut Vlad Burghelea cu vedetele de la noi din țară

 

Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 15:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201   

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania      


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/     

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola   

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en    

Site: https://www.spectacola.ro/     

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacolaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel