„Dieta 333”, care a ajutat-o pe Alina Pușcaș să ajungă la greutatea dorită. Vedeta a slăbit patru kilograme, în nouă zile

Data actualizării: | Data publicării:

Alina Pușcaș a dezvăluit dieta care a ajut-o să slăbească patru kilograme într-un timp record. 

ALina Pușcaș este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că prezentatoarea TV arată impecabil, însă mulți s-au întrebat cum se menține în formă. În cadrul unui interviu, vedeta a dezvăluit la ce dietă a apelat, care a ajutat-o să slăbească patru kilograme, în doar nouă zile. 

„Dieta 333”, care a ajutat-o pe Alina Pușcaș să ajungă la greutatea dorită

Alina Pușcaș recunoaște că a simțit nevoia să mai dea jos câteva kilograme, astfel că a apelat la dieta 333, e care o mai încercase și în 2020 și care a dat rezultate foarte bune. 


„Prima dată, în 2020, am slăbit în nouă zile aproape șase kilograme. Eu atunci nu făceam sport, în perioada respectivă nu, din contră. Am lucrat masă musculară și eram ceva de genul „Stai puțin, de ce atunci am slăbit mai repede?” Avea legătură cu faptul că eu cât am ținut dieta asta am făcut și sport și atunci musculatura o simțeam că era mai grea și atunci pe cântar am slăbit patru kilograme în această nouă zile”, a declarat Alina Pușcaș, la Star Matinal, potrivit Spynews.

Vedeta a mărturisit că sare mereu peste micul dejun și servește prima masă după prânz. 

„Gustările îmi întrețin pofta (…) Eu, practic de 15-16 ani, fac fasting fără să îmi dau seama, pentru că eu de fiecare dată săream peste micul dejun, mai puțin în vacanțe, dar micul dejun nu mi-l lua, și atunci începeam cu prânzul și făceam fasting fără să știi”,a mai spus prezentatoarea TV.

Motivul pentru care Alina Pușcaș își scufundă fața în gheață în fiecare dimineață

Alina Pușcaș are mare grijă și de tenul său. Vedeta a povestit că, în fiecare dimineață, își scufundă fața într-un bol cu apă și gheață. Prezentatoarea susține că acest obicei îi dă tenului revigorare și lifting. 

„Dacă vorbim despre pregătirea tenului dimineața, evident că începe cu spălatul tenului cu apă rece. Am încercat și acea recomandare prezentă pe orice canal de social media – scufundarea feței într-un bol cu apă rece și plin cu gheață. Da, are efect revigorant și de lifting, dar ar trebui făcut zilnic, iar de cele mai multe ori, uitam seara să pregătesc gheața pentru a 2-a zi . Practic, era o grijă în plus, așa că am renunțat destul de repede la practică, dar, dacă timpul vă permite, faceți-o!”, mărturisește Alina Pușcaș, pentru UNICA.ro.

Ulterior, vedea aplică cremele din rutina sa de îngrijire. 


„Pasul 2 este tonicul meu, pasul 3 – crema de contur de ochi, pasul 4 – fiind încă soare destul de puternic, aplic un stick cu protecție solară +50 SPF invizibilăl. Aștept vreo cinci minute, timp în care îmi aranjez părul și revin la pasul 5 – aplicarea unui BB Creme și apoi un machiaj simplu de zi. Seara, mereu demachiere – lapte demachiant, gel de spălat și cremă de ochi de noapte, plus serumuri de hidratare și cu vitamina C (aici intercalez mai multe branduri). Ca și completare – de două ori pe săptămână îmi aplic măști de față (una de detoxifiere sau exfoliere și una de hidratare) și când am zile sau nopți mai lungi, folosesc patch-uri cu gel pentru ochi”, adaugă ea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel