Diego Maradona a fost operat pe creier: ”Loviturile sunt imperceptibile. E ceva comun”

Data actualizării: | Data publicării:
Diego Maradona, foto instagram
Descriere foto: Diego Maradona, foto instagram

Câștigătorul cupei mondiale din anul 1986, în vârstă de 60 de ani, a fost operat pe creier de urgență. 

Pe 30 Octombrie, Diego Maradona a celebrat ziua lui de naștere, însă după petrecere, vârsta de 60 de ani i-a adus probleme grave de sănătate. 

Doctorii au spus că  suferă de anemie și depresie și că efortul pe care l-a făcut în ultima perioadă, l-ar fi slăbit. 

Potrivit dailymail, Leopoldo Luque, medicul lui Maradona, a afirmat inițial că ”nu e ușor cu Maradona, nu acceptă cu ușurință ajutorul, va sta în spital cel puțin trei zile pentru a se hidrata și pentru a fi din nou bine”. 

La puțin timp după internarea fotbalistului, medicul personal al lui Diego Maradona, a confirmat că acesta  va suferi o intervenție chirurgicală în următoarele ore. 

”Îl voi opera astăzi, împreună cu echipa mea, la clinica Olivos”, a declarat medicul, potrivit dailymail: ”Diego este lucid, înțelege tot și este de acord cu intervenția chirurgicală. E foarte calm. E o operație de rutină, fără complicații. Majoritatea pacienților sunt expuși riscurilor, dar asta nu schimbă nimic pentru noi. Diego rămâne același”, a mai spus medicul.

Mai mult, acesta a precizat că Maradona are câteodată pierderi de memorie, ca de exemplu nu își amintește să fi primit o lovitură la cap, lovitură care să îl aducă în această situație critică.

”Loviturile sunt imperceptibile. E ceva comun”, a afirmat Leopoldo Luque.

Operația pe creier a fost declarată un succes, în ciuda problemelor îngrijorătoare cauzate de lunga sa istorie cu droguri și alcool , potrivit dailymail.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel