Dida Drăgan, mărturisire despre Dumnezeu în Săptămâna Mare: „Nimeni nu știe cât am tremurat în toate festivalurile internaționale”

Data publicării:
Dida Drăgan, captură foto Antena 1.
Descriere foto: Dida Drăgan, captură foto Antena 1.

Dida Drăgan, una dintre cele mai apreciate artiste din România din toate timpurile, a vorbit despre relația pe care o are cu divinitatea. 

Dida Drăgan a vorbit în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei" de la Antena 3,  despre credință și despre cum a ajutat-o Dumnezeu toată viața ei. 

 


„Fie ca această zi să ne spele de rele, îndoieli și neadevăr și să avem curajul să fim noi înșine, iar partea de lumina a sufletului nostru să alunge întunericul din noi. Dumnezeu şi-a jertfit unicul lui Fiu ca să ne spele pe noi de toate relele lumii acesteia. Căci Isus a luat asupra sa crucea păcatelor noastre.

Iisus este biruința asupra morții, este partea noastră de eternitate, este lumina lunii care s-a coborât în noaptea sfântă prin Marea Poartă a Cerului. Îi mulțumesc lui Dumnezeu care s-a îndurat de mine și a făcut din ființa mea vasul în care a turnat o picătură din harul Său.

Artistul poate converti substanța artistică în combustibil creator, ceea ce a condus la luminarea spiritului și construcția de sine, libertate, artă, religie, pentru că arta nu ține doar de meserie și de exercițiu ține, în primul rând, de har. Ea cultivă libertatea de gândire, inițiativa, personalitatea.

Nimeni nu știe cât am tremurat în toate festivalurile internaționale pe care le-am câștigat. Recunosc că, întotdeauna când am un concurs internațional mă rog la Dumnezeu. Numai Dumnezeu m-a apărat pentru că eu am venit dintr-o țară socialistă. A fost foarte greu”, a povestit interpreta la Antena 3. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel