Dida Drăgan a dat cu piciorul unei șanse uriașe: „Aș fi fost acum multimilionară”

Data publicării:
Dida Drăgan, captură foto Antena 1.
Descriere foto: Dida Drăgan, captură foto Antena 1.

Dida Drăgan, o prezență discretă în vizorul publicului, a vorbit despre cum arată viața ei acum, după ce a învins cancerul și probleme financiare, dar și cum a dat cu piciorul unei șanse uriașe de a deveni multimilionară. 

La 74 de ani, Dida Drăgan continuă să iubească muzica și scena. Artista a mărturisit că este nerăbdătoare să revină în fața publicului și a înregistrat deja o piesă de dragoste, pe care abia așteaptă să o cânte fanilor. 

 

În anii 90 era una dintre cele mai iubite artiste. Deși era aplaudată de o țară întreagă, Dida Drăgan a stat o vreme departe de ochii publicului. S-a luptat cu o boală necruțătoare, cancerul, pe care l-a învins în Elveția, cu multe sacrificii. Au urmat probleme financiare grave, din cauza unor afaceri care au eșuat. A trecut peste toate obstacolele și vine din nou în fața publicului. Într-un interviu pentru impact.ro, Dida Drăgan a mărturisit că a avut șansa să devină milionară, însă a refuzat.

”Cu drepturile de autor e greu în România. Sumele sunt sub nivelul zero al tuturor speranțelor. Dacă mă stabileam în Germania, unde am avut sute de concerte, și unde mi s-a propus să rămân, aș fi fost acum multimilionară, discurile mele s-au vândut acolo ca pâinea caldă. Dar, să nu mai vorbim despre bani, n-am castele, n-am averi, sunt doar o artistă”, a declarat artista pentru impact.ro


Artista recunoaște că a fost și este selectivă cu oamenii din jurul ei, cât și cu aparițiile publice, însă are câțiva oameni cu care îi place să lucreze, printre care și Angela Similea, despre care spune că este un om simplu, modest și valoros. 

 

'Apăream foarte rar la televizor, iar acum sunt foarte selectivă. Și în turnee plec la drum doar cu marile voci ale României, cu Adrian Daminescu, cu Luminița Anghel și cu Monica Anghel. Și o ador pe Angela Similea, tot îi spun că o alerg, ca să apară din nou pe scenă. Din păcate, adesea, lumea nu mai respectă marile valori. Ea este un om simplu, modest, valoros. E important să nu stai cu nasul pe sus, ca artist', povestește Dida Drăgan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel