Diana Senteș, diagnosticată cu COVID-19, la doar o lună după ce a născut. Cum se simte antrenoarea de fitness

Data actualizării: | Data publicării:
Diana Senteș, instagram
Descriere foto: Diana Senteș, instagram

Cea mai cunoscută antrenoare de fitness a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus, la mai puțin de o lună după ce a devenit pentru prima oară mămică.

Diana Senteș este în culmea fericirii de când a devenit mămică pentru prima oară. Pe lângă motivele de bucurie, fosta concurentă de la Exatlon trece acum printr-o perioadă mai dificilă, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19, la mai puțin de o lună după ce fetița ei a venit pe lume. Anunțul a fost făcut chiar de sportivă pe rețelele de socializare, acolo unde le-a mărturisit fanilor că are o formă ușoară a virusului și a rămas doar fără gust și miros, însă cel mai greu lucru este faptul că nu mai poate să o alăpteze pe cea mică și că a fost nevoită să se izoleze de restul familiei.

”Păpăm cu biberonul pentru că neatenta de mami a făcut coronavirus. Cum este să ai coronavirus cu un bebe aproape nou-născut în casă: groaznic! La recomandarea medicului am întreurpt alăptarea, lucru care mă făcea foarte fericită și pea foarte mulțumită, dar nu avem încotro(...) Este a șase zi de carantină, sunt bine, nu am niciun alt simptom, doar pierderea gustului și a mirosului, în rest, se comport ca o răceală, poate cea mai simplă pe care am avut-o în viața mea. Și cam asta e, stăm în casă, izolați, sinistrați, părăsiți de toată lumea. Nu vrea nimeni să vină să ne vadă, la toată lumea le este frică de noi, suntem doi viruși”, a spus Diana Senteș pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel