Diana Pivniceru, aur la Campionatul Balcanic de Culturism si Fitness, la Fitness Challenge

Data publicării:
Sursa foto: Diana Pivniceru
Descriere foto: Sursa foto: Diana Pivniceru

În perioada 8-10 Aprilie 2022 a avut loc ediția cu numărul 31 a Campionatului Balcanic de Culturism și Fitness, competiție ce s-a desfășurat la Knjazevac în Serbia. Din echipa României a făcut parte și constănțeanca Diana Pivniceru care a câștigat proba de Fitness Challenge.

Diana Pivniceru care a câștigat proba de Fitness Challenge, înregistrând astfel și o premieră pentru țara noastră deoarece titlul obținut de fosta atletă de performanță reprezintă și primul titlu obținut de un sportiv român la această categorie.

Constănțeanca Diana Pivniceru este campioană balcanică la Fitness Challenge

În vârstă de 33 de ani, frumoasa sportivă din Constanța a practicat atletismul de performanță, obținând în trecut titlul de vicecampioană națională la 800 m sprint și medalia de bronz la proba de 1500m.  Apoi a practicat și practică fitness-ul de performanță fiind câștigătoare a titlului național de 8 ori consecutiv, campioană Tiger Classic, campioană balcanică în 2018, a participat la Campionate Europene și Mondiale și a strâns multe cupe și medalii în competiții individuale sau alături de lotul național al României.

A participat la numeroase emisiuni TV și promovează în permanență sportul, viața sănătoasă, alimentația corectă, seriozitatea în antrenamente, perseverența și modestia profesioniștilor din lumea sportului de performanță. Absolventă a Facultății de Educației Fizică și Sport din cadrul Universității Ovidius din Constanța și având un master în Educație Fizică Școlară, Diana Pivniceru este în prezent unul dintre cei mai renumiți și mai căutați instructori de fitness și antrenori personali din orașul de la malul mării și din țară.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel