Diana Pârvu se pregătește să nască. Viitoarea mămică este copleșită de emoții: "Este un miracol"

Data publicării:

Diana Pârvu își va strânge astăzi fetița în brațe. Vedeta este copleșită de emoții și așteaptă cu nerăbdare marea întâlnire.

Diana Pârvu este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică pentru prima dată. Acum, vedeta se poate considera o femeie împlinită.

Diana Pârvu va naște astăzi!

Astăzi, momentul mult așteptat a sosit, iar Diana Pârvu este pregătită să își strângă fetița în brațe. Dis-de-dimineață, vedeta a pus ultimele detalii la punct și se pregătește să plece la spital. Cu ochii în lacrimi, viitoarea mămică le-a transmis fanilor că plânge de fericire și are emoții extrem de mari. Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că pentru ea și partenerul ei, această sarcină a venit ca un miracol în viața lor.

"M-am trezit, m-am îmbracat, m-am aranjat și am niște emoții...și plâng, dar să știți că plâng de fericire. Vorbeam cu Sergiu că sarcina asta pentru noi este un miracol și mă gândeam cum Dumnezeu mereu mi-a arătat că absolut orice m-am gândit că nu pot să fac, de fapt am putut să fac și mi-a dat și darul ăsta suprem. Sunt foarte emoționată azi. Nu plâng de frică, plâng de fericire", a spus Diana Pârvu cu lacrimi în ochi pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel