Diana Pârvu a născut. Prima imagine cu fetița vedetei: „Nu sunt cuvinte pentru a descrie iubirea pe care o simțim”

Data publicării:
Diana Pârvu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Diana Pârvu, sursa foto Facebook

Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff sunt în culmea fericirii de când a venit pe luma micuța lor fetiță.

Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff au devenit părinți pentru prima oară și sunt foart emoționați și fericiți. Fetița lor a venit pe lume în urmă cu o zi și este perfect sănătoasă. Vedeta a postat pe pagina de Instagram prima fotografie cu micuța Jacqueline. 


„Trăim o minune și am fost binecuvântați cu o fetiță perfectă! Iubire fără margini și un amalgam de sentimente ne năpădesc zilele acestea. Nu sunt cuvinte pentru a descrie iubirea pe care o simțim și sentimentul de împlinire care ne năpădește până în măduva oaselor. Bine ai venit Jacqueline să ne luminezi viețile”, a scris Diana Pârvu pe pagina de Facebook în dreptul unei fotografii în care își ține fetița în brațe. 

 


Diana Pârvu a reușit în urmă cu 3 ani să învingă diagnosticul de endometrioză și acum își poate vedea visul împlinit. Endometrioza este o boală care poate duce la infertilitate. I se mai spune și „boala tăcută a femeilor neiubite”, asta pentru că, în cele mai multe cazuri, femeile lovite de această afecțiune nu pot rămâne însărcinate. 


„Pentru unii, Februarie este luna iubirii, pentru mine este luna în care m-am operat de ENDOMETRIOZĂ. Luna în care, acum 3 ani, viața mi s-a schimbat și iată că astăzi, în luna februarie, sunt însărcinată cu o fetiță pe care abia aștept să o cunosc”, a transmis vedeta pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel