Diana Munteanu le dă peste nas celor care au spus că este anorexică: "În orice altă ţară, ar fi considerată o greutate absolut normală"/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Sătulă de toate crtiticile, Diana Munteanu nu s-a mai putut abține și le-a răspuns celor care au spus că este anorexică.

În ultima perioadă, Diana Munteanu a slăbit destul de mult, lucru care a stârnit și multe critici în mediul online. Cu toate astea, vedeta nu pune la suflet răutățile celor din jur și spune că se simte excelent așa și greutatea pe care o are este perfectă pentru ea. Mai mult decât atât, aceasta a ținut să menționeze faptul că are un stil de viață sănătos și petrece foarte mult timp în sala de fitness.

Diana Munteanu a mai declarat că în copilărie a făcut sport de performanță, iar acest lucru a ajutat-o să se mențină în cea mai bună formă. Potrivit acesteia, acum vedeta are 53 de kilograme și spune că aceasta este greutatea ideală pentru ea.

„La 1,71 metri, am 53,5 kilograme, ceea ce, în orice altă ţară, ar fi considerată o greutate absolut normală. Şi, până la urmă, fiecare trebuie să fie aşa cum se simte cel mai bine în pielea lui!”, a declarat Diana Munteanu.

Diana Munteanu are o dietă echilibrată și face foarte mult sport. În perioada în care a stat mai mult acasă, vedeta s-a antrenat alături de băiețelul ei.

 „Aş spune că sunt chiar mai fit decât eram acum un an. Da, pentru că mi-am spus că, dacă tot stăm acasă, să fac ceva bun şi sănătos şi, începând din perioada aia, împreună cu David, ne-am făcut un program zilnic de antrenament.

Au fost zile când ne-am antrenat şi de două ori pe zi şi a fost minunat. Pentru mine, sportul şi mâncarea sănătoasă sunt stil de viaţă, ceva ce a devenit normalitate. Iar disciplina este ceva ce s-a format în anii de şcoală, atunci când făceam sport de performanţă şi care, iată, m-a ajutat să rămân aşa”, a declarat Diana Munteanu pentru Clickpentrufemei.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel