Trucul inedit folosit de Diana Matei pentru păr și ten. Artista a dezvăluit secretul: „Funcționează de fiecare dată”

Data publicării:

Diana Matei a dezvăluit ce trucuri de înfrumusețare are pentru păr și ten. 

Diana Matei se numără printre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta are mare grijă de felul în care arată și recunoaște că are câteva trucuri la care apelează atunci când vine vorba despre îngrijirea părului și a tenului. 

Trucul inedit folosit de Diana Matei pentru păr și ten

Într-un interviu recent, artista a dezvăluit ce măști folosește pentru păr, dar și care sunt sfaturile medicului dermatolog pe care le respectă cu sfințenie. Diana Matei a recunoscut că nu a apucat încă să încerce toate culorile de vopsea pentru păr. 

„Nu, nu le-am încercat pe toate. Roșcată sunt natural. De fapt, cred că am avut o perioadă în care am fost și brunetă. Părul acela albăstrui-negru. Roșcată am fost, brunetă am fost, blondă am fost, cu șuvițe, și blondul acela alb… Le-am cam încercat… Aa, dar nu am fost verde, nu am fost mov…”, a dezvăluit Diana Matei, pentru Viva!

Diana Matei consideră că cel mai important este să te simți tu bine cu toate schimbările pe care alegi să le faci. 

Știi cum se spune, că cel mai bine te oriunde culoarea care ți-a fost lăsată, hărăzită. Eu mă simt bine cu blondul acesta, roșcată cred că m-aș simți bine, dar este destul de complicat de întreținut un roșu cum îmi place mie. Cred că ar distruge părul. Și la cât de des mă coafez eu, non-stop, cred că ar fi un „hei rup' cam mare pentru părul meu, dar nu știu.

Cred că în fiecare perioadă a vieții noastre ne simțim bine într-un anumit fel. Până la urmă, asta e important. Să reiasă starea noastră de spirit, cu tot ceea ce ne îmbrăcăm, cum ne aranjăm părul, important este să ne simțim bine în pielea noastră. ”, a mai spus artista, pentru sursa menționată mai sus. 

Ce mască folosește Diana Matei pentru păr

Diana Matei a dezvăluit și care este ritualul de îngrijire al părului la care apelează de fiecare dată. 

„Îl țin sub o mască, întotdeauna îl clătesc cu apă rece, uneori chiar și cu oțet, dar nu pot să spun că am un truc deosebit. Îl dau cu ulei, cu un ulei de ricin, depinde. L-am dat și cu vitamina E sau A. Uneori, am simțit că îmi usucă părul. Ce a funcționat foarte bine este albușul și gălbenușul amestecat ca o omletă și pus în cap. Asta dacă aveți timp să stați cu el în păr.”, a spus Diana Matei. 

Diana Matei: „ Trebuie lăsată să acționeze măcar 15-20 de minute”

„Trebuie să stai vreo 20 de minute. Orice tip de mască trebuie lăsată să acționeze măcar 15-20 de minute. Spre rușinea mea, nu fac atât de multe lucruri pe cât ar trebui pentru părul meu. În ultimul timp, nici pentru fața mea. Pentru hidratare, am un truc pe care l-am învățat de la un medic dermatolog în vârstă, dar funcționează de fiecare dată. Mai ales în anotimpul rece. Tot ou: gălbenuș și albuș lăsat pe față să se usuce, după care înlăturat și îți dai cu cremă. Tenul este luminos, super hidratat și pregătit pentru un machiaj. Noi care stăm tot timpul cu tencuială pe față, cum spunem, permanent, e benefic să faci asta, să faci o mască, să-l respecți. ”, a mai spus artista.

Citește și: Diana Matei, marcată de o dramă cumplită: “Vestea că mama a murit am primit-o când am urcat pe scenă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel