Diana Enciu, probleme de sănătate după ce a născut. Fabuloasa se luptă cu o infecție

Data actualizării: | Data publicării:
Diana Enciu, foto Instagram
Descriere foto: Diana Enciu, foto Instagram

Diana Enciu, celebra bloggeriță cunoscută și sub numele de Fabuloasa, se confruntă cu probleme de sănătate, după ce a născut.

Diana Enciu este căsătorită cu un alt blogger celebru, cunoscut sub numele de Otravă. Pe 23 aprilie, frumoasa brunetă a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Chiar dacă nașterea a fost un succes iar cea mică este bine, la câteva zile de la externarea din spital, bloggerița a început să se simtă rău, aflând astfel că organismul ei a respins firele cu care a fost cusută, ducând  la infecție. 

Diana Enciu a născut. Primele imagini cu fetița celebrei bloggerițe


„După ce am născut pe 23 aprilie, corpul meu a decis că are intoleranță la firele cu care am fost cusută, interior și exterior, și asta înseamnă infecție. Am această infecție de pe 24 sau 25 [aprilie] care nu-mi permite să fac mare lucru. Dispare, apare, în funcție de ce fire mai găsește corpul că au mai rămas pe acolo. Starea nu este una extraordinară. Cam ăsta ar fi motivul pentru care nu sunt prea vioaie. Stau la orizontală. Dar caut răbdarea necesară să gestionez treaba asta cât pot de bine în contextul dat și să mă bucur de minunea noastră cât pot”, a dezvăluit Diana pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel