Diana Dumitrescu, la un pas de depresie după divorț. Vedeta a avut nevoie de ajutorul specialiștilor: "Nu mă puteam opri din plâns"

Data publicării:
Diana Dumitrescu, sursa instagram
Descriere foto: Diana Dumitrescu, sursa instagram

Diana Dumitrescu a trecut prin momente grele după divorț. Vedeta a recunoscut că a avut nevoie de ajutorul speciliștilor.

Diana Dumitrescu a divorțat de Ducu Ion, iar acea perioadă a fost una etrem de grea pentru vedetă. Aceasta a putut să treacă cu greu peste acest eveniment neplăcut din viața ei. Potrivit acesteia, la doar 30 de ani s-a confruntat cu stările despresive cauzate de divorț. Diana Dumitrescu a început să facă terapie în anul 2012.

„Eu am fost norocoasă pentru că nu am ajuns în depresie, dar am trecut printr-un episod depresiv, stări depresive. În mod normal, depresia se poate declanșa până în 24 de la un episod traumatic. La mine a fost la 30, pentru că am divorțat. A fost o etapă foarte grea în viața mea. Foarte multe lucruri s-au întâmplat atunci. Am început să fac terapie din 2012, pentru că semnele unei depresii se vedeau, deși nu le știam, existau și cumva faptul că eu am continuat să fac terapie m-a ajutat să nu ajung acolo”, a spus Diana Dumitrescu la un post de televiziune.

La doar un an de la divorț, Diana Dumitrescu a trecut prin clipe groaznice și i-a fost extrem de greu să treacă peste.

 „Episodul a fost foarte greu. În 2013 am divorțat și cel mai greu mi-a fost în 2014, pentru că îți ia ceva timp să te vindeci, să-ți găsești o stabilitate, să-ți găsești drumul în viață. Viața mea s-a schimbat atunci cu totul și a fost un dezechilibru foarte mare pentru mine. Terapia a încercat să mă învețe cum să trăiesc din nou”, a continuat artista.

Diana Dumitrescu a povestit cu ce stări s-a confruntat în acea perioadă.

 „În primul rând lipsa poftei de viață, să nu-ți mai găsești niciun motiv de a fi fericit, (…) nu mai dormi, ai insomnii, ajungi până la gânduri negre de sincucidere. Când ești în depresie poți să te gândești și la asta. (…) În 2012 eram bine, dar totuși ceva nu era bine. Am început terapia. (…) În 2014 am avut un atac de panică foarte urât. În timpul nopții, m-am trezit plângând, a durat vreo două ore. Nu puteam să mă opresc din plâns, eram singură în casă, nu înțelegeam de ce plâng și mă speriam și mai tare. Mi-am sunat psihoterapeutul și a zis să facem ședințele mai dese pentru că am nevoie. Așa am început o terapie mai intensă”, a mai spus ea.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel