Diana Dumitrescu, apel disperat. Vedeta se confruntă cu căderea părului: „Îmi vine să mă rad în cap!”

Data publicării:

Diana Dumitrescu a ajuns în pragul disperării după ce a început să îi cadă părul în cantități foarte mari.

Diana Dumitrescu se confruntă cu o problemă des întâlnită, mai ales în rândul femeilor. Recent, actrița le-a povestit fanilor că îi cade foarte rău părul, iar acest lucru a dus-o în pragul disperării, ba chiar a început să se simtă ”cheală”. Extrem de deschisă față de fanii ei, Diana Dumitrescu le-a arătat fanilor și un selfie în care le spune că "a rămas fără păr".

Vedeta este de părere că totul se întâmplă din cauza unor carențe de fier și vitamine.

„Am rămas fără păr de tot! S-a rupt, s-a sensibilizat, cade ( lipsă de fier/vitamine cred). Îmi vine să mă rad în cap! Oricum mă simt cheală!”, a spus Diana Dumitrescu pe InstaStories.

 

 

Diana Dumitrescu a renunțat la machiaj și la filtre

 

Diana Dumitrescu s-a fotografiat complet nemachiată și a transmis un mesaj emoționant.

„Fără machiaj. Fără filtre, Fără lac de unghii. Păr curat. O pauză pentru sufletul meu, ca să-mi reamintesc mie cine sunt cu adevărat și să-mi găsesc încrederea care e în interiorul meu, fără lucruri artificiale, și sunt vrednică așa. Merit să fiu iubită chiar așa”, a scris Diana Dumitrescu în dreptul imaginii. 

Nu este pentru prima dată când actrița subliniază realitatea și este complet sinceră cu publicul ei. Recent, ea a vorbit și despre părțile mai puțin plăcute ale rolului de mamă. 

Diana Dumitrescu a fost invitată în emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro Tv, acolo unde a vorbit despre experiența ei ca proaspătă mămică și despre cum a făcut față provocărilor. 


„Mi se pare că platformele vând un fals al vieții fericite și este momentul ca lucrurile să fie arătate așa cum sunt. (…) Mi-a luat ceva timp până să accept să fiu mamă, mi-a fost foarte greu. Tranziția de la o persoană singură, fără responsabilități, fără datorii la bănci la a fi închisă în casă, să alăptezi un copil din trei în trei ore, cumva trecerea asta nu este ușoară.  Am avut momente în care am plâns, m-am pus în genunchi, după perdea și am plâns. Se adunase stresul, frustrarea, frica, oboseala. Dar mama m-a ajutat foarte mult, nu am simți că am un bebeluș în casă în primele trei luni, dar a plecat exact când el a început să meargă și să tragă de lucruri”, a spus Diana Dumitrescu, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, de la Pro TV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel