Diana Dumitrescu a răbufnit. Vedeta a ajuns la capătul răbdării: „Ești urâtă, ești bătrână, de ce îi face copilului așa”

Data publicării:
Diana Dumitrescu, foto Instagram
Descriere foto: Diana Dumitrescu, foto Instagram

Diana Dumitrescu a fost aspru criticată în mediul online, după ce a devenit mămică.

Internăuții i-au adus tot felul de critici în ultima vreme actriței. Diana Dumitrescu este extrem de revoltata de cei care o judecă și își bagă nasul în viața ei.


”Prima dată mi-au spus că de ce nu alăptez. Problema este că eu nu am avut lapte. După mi-au zis că de ce plec în vacanță fără copil. Am și eu o viață, plec și cu copilul, dar am și nevoie de timp cu soțul meu. După că de ce m-am tuns, ei bine, m-am tuns pentru că am avut nevoie după sarcină”, a spus Diana Dumitrescu în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de la ProTv.


Frumoasa actriță povestește că a făcut față cu greu valului de critici din mediul online și că a ajuns să nu le mai pună la suflet, ba chiar să facă haz de necaz.

 

”Oamenii s-au înrăit, au stat foarte mult acasă, nu au bani, nu mai au job-uri, este de înțeles. Fiecare trece printr-o perioadă grea acum și atunci ei spun: ești urâtă, ești bătrână, de ce îi face copilului așa, de ce îi dai aia. Și în primă fază le ignori, o dată, de două ori, de trei ori, dar când toată lumea sare pe tine și te critică, la un moment dat, izbucnești pentru că ești om. Așa că am zis să fac haz de necaz și a funcționat. Spun asta deoarece comunitatea mea și-a dat seama că autoironia cu care spun că-mi cresc copilul pot să o pună și ele în practică. În sensul că putem să fim mai relaxate, să lași copilul la desene. Până la urmă fiecare decide cum își crește copilul, ce face, cum face, este alegerea fiecăruia. Urmăresc și eu mămici, dar nu intru să comentez”, a mai adăugat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel