Dezastru pentru o ZODIE la final de septembrie. Astrolog: Pierdeți!

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

O zodie primește cea mai importantă atenționare pentru finalul lunii septembrie. 

„Luna Plină activează Casa 1 la voi, vorbim în primul rând de integritatea voastră, de oboseală, de stres. Observați cât de mult trageți de voi și împingeți limitele. Nu este bine, indiferent de vârsta pe care o aveți. Nu mai aveți timp de voi. Exagerarea nu este bună! Învățați să puneți limite! Aveți această tendință de a sta în situații toxice și doar situații grave vă scot de acolo. V-aș recomanda să aveți grijă la filmele văzute, cărțile citite, discuțiile cu oamenii din jurul vostru. (...)

Nu aș insista atât de mult pe aceste subiecte, dacă Soarele nu ar intra în Casa 8, unde avem Mercur, avem Marte. Pierdeți energie, pierdeți resurse. Se duc dintr-o dată! Săptămâna aceasta, orice ați face, sunteți ciuruiți și aveți nevoie să puteți să funcționați. Nu trageți de voi mai mult decât este cazul! Citiți ceva care să vă ajute să vă simțiți bine. Nu căutați tot drame, nu căutați tot discuții toxice. În schimb, căutați speranța. S-ar putea să apară momente neprevăzute și să nu uitați că, până la final de an, e nevoie de vindecare și iertare. Acceptați-vă!”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

Citește despre ce zodie este vorba pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel