Devin Ratray, starul din Home Alone a fost arestat după ce și-ar fi strangulat iubita. De la ce a pornit totul

Data actualizării: | Data publicării:
Devin Ratray, sursa instagram colaj foto
Descriere foto: Devin Ratray, sursa instagram colaj foto

Devin Ratray, actorul cel mai cunoscut pentru rolul lui Buzz McCallister din "Singur acasă", a fost arestat  după ce și-ar fi strangulat iubita.

Ratray, în vârstă de 44 de ani, a fost acuzat de  agresiune domestică prin strangulare, relatează People.

Statul Oklahoma a emis marți un mandat de arestare pe numele lui Ratray, iar actorul "s-a predat" a doua zi, potrivit înregistrărilor. Ulterior, Ratray a fost apoi  eliberat, cu o cauțiune stabilită la 25.000 de dolari, au declarat autoritățile pentru Fox News.

Arestarea vine la doar o săptămână după ce poliția a fost chemată la un hotel unde Ratray a fost acuzat că și-a atacat violent prietena. 

Un purtător de cuvânt al actorului a declarat apoi pentru The Blast că cearta  a fost atât de urâtă, încât cuplul ar fi stat în camere diferite, dar nu înainte de a renunța cu totul la relația lor.  Cu toate acestea, într-un raport al poliției depus a doua zi, prietena lui Ratray a susținut că actorul a atacat-o în cameră, afirmând că a "strangulat-o" și a "lovit-o cu pumnul în față".

 

Ea a povestit poliției că actorul i-ar fi pus apoi mâna pe gură, pe care a mușcat-o înainte de a reuși să "evadeze" pe o scară din hotel. Nimeni nu a fost arestat la fața locului, dar raportul ei depus la poliție a doua zi a determinat o anchetă suplimentară. Cei doi ar fi început să se certe din cauza unui eveniment monden la care au participat, iar bărbatul nu și-a putut stăpâni furia. Bărbatul s-ar fi supărat pe partenera lui, după ce aceasta ar fi acordat mai multe autografe unor fane, fără să le ceară bani. 

 

Ratray l-a interpretat pe Buzz, fratele mai mare al lui Macaulay Culkin, în primele două filme Home Alone de la începutul anilor 1990.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel