Deţinătoarea titlului Miss World, vizată de o anchetă a poliţiei după un conflict pe scenă cu Miss Sri Lanka

Data publicării:
Pushpika De Silva, sursa instagram
Descriere foto: Pushpika De Silva, sursa instagram

Actuala deţinătoare a titlului Miss World este vizată de o anchetă a poliţiei în Sri Lanka după ce ar fi rănit-o pe câştigătoarea concursului de frumuseţe Miss Sri Lanka, desfăşurat în weekend, în timpul unei dispute cu privire la starea civilă a acesteia.

Pushpika de Silva a fost desemnată duminică Miss Sri Lanka, iar Caroline Jurie, actuala deţinătoare a titlului mondial, a avut drept sarcină încoronarea acesteia. La câteva minute după anunţarea victoriei, însă, s-a iscat o controversă în legătură cu starea civilă a lui Silva, potrivit Agerpres.

În înregistrările video se poate vedea cum Jurie îi scoate cu forţa coroana lui de Silva, moment în care proaspăta câştigătoare ar fi suferit leziuni.

Numai femeile căsătorite sunt eligibile pentru aceste concursuri de frumuseţe. Jurie a susţinut că de Silva ar fi divorţată şi, prin urmare, nu ar fi eligibilă pentru a concura la evenimentul Miss World, care urmează să se desfăşoare în cursul acestui an, în Sri Lanka.

De Silva trăieşte separat de soţul ei, însă nu a divorţat de acesta.

Ea s-a prezentat ulterior la spital şi a susţinut că a suferit răni în zona capului în timp ce i-a fost îndepărtată coroana. Totodată, ea a depus o plângere la poliţie, iar Jurie a fost chemată pentru audieri.

''Efectuăm cercetări pentru a stabili dacă ar trebui stabilite acuzaţii penale şi dacă acest caz ar trebui soluţionat în instanţă'', a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Ajith Rohana.

Un purtător de cuvânt al organizatorilor locali ai concursului a declarat că Jurie, de asemenea din Sri Lanka, a fost sfătuită să îşi ceară scuze. Până în prezent acest lucru nu s-a întâmplat.


Înre timp, Pushpika de Silva a fost reîncoronată Miss Sri Lanka.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel