Detalii șocante în cazul lui Laurette. Care este legătura dintre agresorul celebrei mulatre cu Gigi Becali

Data actualizării: | Data publicării:
Gigi Becali și Laurette, sursa instagram
Descriere foto: Gigi Becali și Laurette, sursa instagram

Noi detalii ies la iveală din cazul șocant al lui Laurette. S-a aflat care este legătura agresorului cu Gigi Becali.

Laurette a trecut prin momente cumplite în urmă cu câteva săptâmâni, când a fost bătută cu bestialitate într-o cameră de  hotel din Centrul Vechi al Capitalei. Acum, tot mai multe detalii șocante ies la iveală despre agresorul mulatrei. Se pare că acesta  iubește viața de noapte, dar și femeile frumoase și dornice de astfel de conjuncturi.

”Stătea la bar și urmărea oamenii cu bani. Le analiza comportamentul, ce femei sunt la masă, cine e cu cine”, sunt mărturiile unei tinere care l-a regăsit pe acesta în BOA, renumit club din București, și care ar fi urmat să aibă soarta lui Laurette, potrivit playtech.

”Mie mi s-a părut ciudat că atunci când eram cu bărbați la masă nu se vedea prin preajmă, când la masă eram numai fete, venea, analiza, se uita la genți. Mi-am zis atunci că avem un hoț. Îl tot arătam cu degetul bodyguarzilor de la BOA, că e hoț și, când mă vedea că arăt, fugea”, spune tânăra, potrivit sursei citate.

Femeia a mărturisit că agresorul lui Laurette obișnuia să se dea drept om din fotbal. Mai mult decât atât, acesta s-ar fi dat drept prietenul lui Gigi Becali.

„El e psihopat. Evită zona Nordului, îl găsești doar în cluburi, în Centrul Vechi, pe Decebal. Adevărul e că el le ademenea pe fetele pe care le vedea prin cluburi, pe la mese, făcea rost de numărul lor și le scria că e prieten cu Becali sau alte nume grele, iar ele se duceau cu el. Știu eu cinci povești din oraș, cu toate am vorbit. Ele îl credeau, se duceau, le …. și le fura din geantă, bani, telefon… Ele nu mergeau apoi la poliție, normal, dar uite că a devenit și violent”, a mai zis tânăra.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel